Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

noorse-esdoorn-acer-platanoides-columnare-bestellen-bezorgen

Noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Columnare’) online bestellen

De Noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Columnare’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal bieden wij veel nuttige informatie over deze Noorse esdoorn. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de aangesloten winkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleuren van het blad zijn Bruin, Geel, Groen, Rood, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Dit type Noorse esdoorn is al te koop voor €65,95.

Naam boomNoorse esdoorn (Acer platanoides ‘Columnare’)
Latijnse naamAcer platanoides Columnare
CategorieNoorse esdoorn
Verkoopprijs v.a.€65,95
KleurBruin, Geel, Groen, Rood, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Noorse esdoorn (Acer platanoides Columnare) bezorgen aan huis (april 2024)

De Acer platanoides ‘Columnare’ is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren schaduwrijke plekken, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Noorse esdoorn een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door deze expert wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Noorse esdoorn Acer platanoides Columnare kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Appelboom (Malus domestica ‘Summerred’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides Columnare (Noorse esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Noorse esdoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Bekijk ook relevante details zoals schaduw, wortels, snoeiwerk, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Noorse esdoorn Acer platanoides Columnare kunt u aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het belangrijk om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de warme maanden adviseert de kweker om de grond regelmatig te bevochtigen.

Noorse esdoorn goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Acer platanoides ‘Columnare’

De Acer platanoides ‘Columnare’ heeft een mooie opgaande groei die bijna zuilvormig te noemen is. De Noorse esdoorn is dan ook een boom die veel als laanboom wordt toegepast. De Acer is staat het liefst op een wat droge doorlatende grond. Bij aanplant wordt aangeraden een goede humeuze grond in het plantgat te verwerken. Snoeien in de maanden oktober/november. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze is Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Bruin, Geel, Groen, Rood, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei, Juni. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk detail: deze Noorse esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Appelboom (Malus domestica ‘Summerred’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer platanoides ‘Columnare’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Acer platanoides Columnare?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Geel, Groen, Rood, Wit. Het blad bloeit op in April, Mei, Juni. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, straatwerk, oude beplanting, puin enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Noorse esdoorn?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Acer platanoides Columnare Noorse esdoorn thuis laten leveren?

Je kunt de Noorse esdoorn zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Via internet bestel je meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals set met boompalen of potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Acer platanoides Columnare aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomverzorger. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, bekabeling, straatwerk, oude wortels, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie