Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lork-bestellen-bezorgen

Lork online bestellen

De Lork voordelig online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl lees je veel info en tips voor deze Lork. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Dankzij de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Groen, Rood. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij begint te boeien in April. De maximale hoogte is ongeveer 200 cm. Dit type Lork kan je al laten bezorgen vanaf €64,50.

Naam boomLork
Latijnse naamLarix
Verkoopprijs v.a.€64,50
KleurBruin, Groen, Rood
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdApril

Lork (Larix) thuis laten bezorgen (februari 2024)

De Larix is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, verbeteren de luchtkwaliteit en bieden privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Lork iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Lork Larix online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Lindeboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Larix (Lork) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Lork voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan schaduw, wortels, tegelwerk, bewatering.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Lork Larix kunt u aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Met name in de bloeimaanden (April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte raden we aan wekelijks te sproeien.

Lork goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Overzicht soorten LarixBekijk alle planten in deze categorie:

Kan ik de Larix Lork thuis laten bezorgen?

Je kunt de Lork moeiteloos en snel tot in de tuin laten leveren. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals boom palenboor of aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Larix aanbieding afgeleverd en aangeplant door een professionele hovenier. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, stronken, bekabeling, worteldoek, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie