Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zuidelijke-magnolia-struikvorm-magnolia-grandiflora-galissoniere-bestellen-bezorgen

Zuidelijke magnolia Struikvorm (Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’) online bestellen

De Zuidelijke magnolia Struikvorm (Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze pagina lees je informatie en eigenschappen van deze Magnolia. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Groen, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw en de bloeiperiode is Juni, Juli, Augustus. Uiteindelijk wordt deze boom circa 600 cm. Dit type Zuidelijke magnolia Struikvorm is al te bestellen vanaf €44,25.

Naam boomZuidelijke magnolia Struikvorm (Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’)
Latijnse naamMagnolia grandiflora Galissoniere
CategorieMagnolia
Verkoopprijs v.a.€44,25
KleurenBruin, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw
BloeimaandenJuni, Juli, Augustus

Zuidelijke magnolia Struikvorm (Magnolia grandiflora Galissoniere) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’ is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden verkoeling, reinigen de lucht en geven sfeer en kleur aan de tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Magnolia iets wat je kunt overwegen. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je betrouwbare online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Zuidelijke magnolia Struikvorm Magnolia grandiflora Galissoniere kunt bestellen (online). Of bekijk meer informatie over de Spaanse den (Abies pinsapo ‘Glauca’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia grandiflora Galissoniere (Zuidelijke magnolia Struikvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Zuidelijke magnolia Struikvorm plant u het beste op een plek met Halfschaduw. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan groeiwijze, schaduw, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Zuidelijke magnolia Struikvorm Magnolia grandiflora Galissoniere plant je het beste in Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Vooral in de groeimaanden (Juni, Juli, Augustus). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden adviseren wij om wekelijks te sproeien.

Zuidelijke magnolia Struikvorm goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’

De Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’ is een bijzondere magnolia met een schitterende bloei, die zeer hoog kan worden. In de praktijk wordt de plant binnen 10 jaar zo’n 4 meter hoog. Het is een bladhoudende (!) struik, die bloeit in de zomermaanden. Er verschijnen dan komvormige, volle, crèmewitte bloemen, die wel wat van rozen weg hebben. Ze geuren heerlijk naar citroen! Het blad van de Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’ is zeer stevig en heeft een donkergroene bovenkant. Van onderen zijn de bladeren bruin. De plant is zeer winterhard (-22 graden) en zal de Nederlandse winter dus zonder enige problemen overleven. Plant de Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’ wel op een beschutte plaats tegen wind, om bladuitval te voorkomen. Verder is een zonnige standplaats in humeuze grond belangrijk. Gebruik bij het planten Tuinturf. Ideaal als grote blikvanger in een grote tuin of park! De uiteindelijke hoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand, Pyramide. De kleur van het blad is Bruin, Groen, Wit. De bloeitijd is Juni, Juli, Augustus. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw. De beste (meest ideale) grond is: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Tip: deze Magnolia is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Spaanse den (Abies pinsapo ‘Glauca’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormOpgaand, Pyramide
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’ april 2024
Wat is de kleur van de Magnolia grandiflora Galissoniere?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Groen, Wit. De bloeitijd is Juni, Juli, Augustus. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van straatwerk, oude wortels, bekabeling, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Zuidelijke magnolia Struikvorm?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw. De aarde moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let op schuttingen & overkappingen: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Wanneer kan ik de Magnolia grandiflora Galissoniere Zuidelijke magnolia Struikvorm aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Zuidelijke magnolia Struikvorm snel en voordelig laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals een boompalenset of mest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Magnolia grandiflora Galissoniere aanbieding bezorgd en geplant door een deskundige bomenspecialist. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen bekabeling, puin en grind, worteldoek, stronken, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie