Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Mispel (Mespilus germanica ‘Westerveld’)

mispel-mespilus-germanica-westerveld-bestellen-bezorgen

Mispel (Mespilus germanica ‘Westerveld’) online bestellen

De Mispel (Mespilus germanica ‘Westerveld’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over deze Mispelboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Bruin, Groen, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Dit type Mispel is al te bestellen vanaf €26,95.

Naam boomMispel (Mespilus germanica ‘Westerveld’)
Latijnse naamMespilus germanica Westerveld
CategorieMispelboom
Prijsindicatie€26,95
KleurenBruin, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Mispel (Mespilus germanica Westerveld) laten bezorgen in de tuin ([maandjaar])

De Mespilus germanica ‘Westerveld’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven een eigen microklimaat, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Mispelboom een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je betrouwbare online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Mispel Mespilus germanica Westerveld kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Vranja’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Mespilus germanica Westerveld (Mispel) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Mispel kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Andere aspecten die van belang zijn: wortels, groeiwijze, bewatering, schaduw.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Mispel Mespilus germanica Westerveld plant je het beste in Kalkrijk, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Met name in het bloeiseizoen (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode raden we aan wekelijks te sproeien.

Mispel goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Mespilus germanica ‘Westerveld’

De Mespilus germanica ‘Westerveld’ is een zeer decoratieve fruitboom met een brede groei in de kroon.Vanaf mei verschijnen er opvallende, grote witte bloemen aan deze Mispel. Het langwerpige, groene blad is zeer fijn gezaagd en zacht behaard dat in de herfst prachtig rood- bruin tot goud- oranje verkleurt, een echte aanwinst voor uw ‘herfst’ tuin. Na de bloei vormt de Mespilus germanica ‘Westerveld’ bruine eetbare vruchten welke geplukt kunnen worden na de eerste nachtvorst. Na de oogst van de mispels kunnen deze het beste eerst drie weken bewaard worden op een koele donkere plaats (kelder) met het kroontje naar beneden gericht. De opvallende mispelvruchten zijn bijzonder geschikt voor de bloemsierkunst en voor het verwerken van jam, confituur en gelei. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik Aanplantgrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 500 cm. De groeiwijze is Bolvormig, Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Groen, Wit. Het groeiseizoen is in Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Kalkrijk, Normale grond. Belangrijk: deze Mispelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Vranja’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBolvormig, Opgaand
Geschikte grondKalkrijk, Normale grond
WaterbehoefteNat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Mespilus germanica ‘Westerveld’ [maandjaar]
In welke kleur komt het blad van de Mespilus germanica Westerveld?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Groen, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder puin, bekabeling, straatwerk, oude wortels enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Kies een van de volgende grondsoorten: Kalkrijk, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Mispel?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan omwonenden: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals schaduwvorming en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Mespilus germanica Westerveld Mispel thuis laten leveren?

Jij kan zo’n Mispel eenvoudig laten leveren aan huis. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband of grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Mespilus germanica Westerveld aanbieding afgeleverd en aangeplant door een erkende boomexpert. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plek waar je het laat planten moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, straatwerk, worteldoek, puin en grind, bekabeling en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie