Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

mispel-mespilus-germanica-bestellen-bezorgen

Mispel (Mespilus Germanica) online bestellen

De Mispel (Mespilus Germanica) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite bieden wij uitgebreide info over deze Mispelboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de aangesloten winkels. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Groen, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 600 cm. Deze Mispel is al te koop voor €26,95.

Naam boomMispel (Mespilus Germanica)
Latijnse naamMespilus Germanica
CategorieMispelboom
Vanafprijs€26,95
KleurBruin, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Mispel (Mespilus Germanica) thuis laten bezorgen (mei 2023)

De Mespilus Germanica geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, verbeteren de luchtkwaliteit en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Mispelboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In deze tabel vergelijk je meerdere online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Mispel Mespilus Germanica online kan kopen. Of bekijk alles over de Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Ludovic’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Mespilus Germanica (Mispel) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Mispel plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk ook goed aan wortels, tegelwerk, bewatering, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  De Mispel Mespilus Germanica kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Graaf boompalen in om de boom stabiel te houden.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de grond vochtig te houden. Vooral in het bloeiseizoen (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In droge, warme zomers is het noodzakelijk om regelmatig extra water toe te dienen.

Mispel goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Mespilus Germanica

De Mespilus Germanica is een gemakkelijke zeer decoratieve fruitboom met een brede groei in de kroon. Vanaf mei verschijnen er opvallende, grote witte bloemen aan deze Mispel. Het grote, groene blad is zeer fijn gezaagd en zacht behaard dat in de herfst prachtig rood- bruin tot goud- oranje verkleurt, een echte aanwinst voor uw ‘herfst’ tuin. Na de bloei vormt de Mespilus Germanica groen- bruine eetbare vruchten. Deze vruchten zijn echter pas na een vorstperiode eetbaar wanneer de vruchten bruin worden en lijken te gaan rotten. De opvallende mispelvruchten zijn bijzonder geschikt voor de bloemsierkunst en voor het verwerken van jam, confituur en gelei. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik Aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 600 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid, Kroonvorm. De kleur van het blad is Bruin, Groen, Wit. De groeiperiode is April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Mispelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Ludovic’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Mespilus Germanica mei 2023
Welke kleur heeft het blad van de Mespilus Germanica?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Groen, Wit. De bloeitijd is April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, grind, bekabeling, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Mispel?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Mespilus Germanica Mispel aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Mispel zonder gedoe laten leveren aan huis. Via internet bestel je meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals een boomband of grond voeding. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Mespilus Germanica aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een ervaren bomenspecialist. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, bekabeling, oude wortels, worteldoek, stronken en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie