Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-sierappelboom-malus-red-sentinel-bestellen-bezorgen

Patio sierappelboom (Malus ‘Red sentinel’) online bestellen

De Patio sierappelboom (Malus ‘Red sentinel’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze website vind je handige informatie over deze Patio-fruitboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Roze, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. Dit type Patio sierappelboom is al te bestellen vanaf €20,25.

Naam boomPatio sierappelboom (Malus ‘Red sentinel’)
Latijnse naamMalus Red sentinel
CategoriePatio-fruitboom
Vanafprijs€20,25
KleurenRoze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Patio sierappelboom (Malus Red sentinel) thuis laten bezorgen (mei 2023)

De Malus ‘Red sentinel’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en zorgen voor wat extra privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Patio-fruitboom iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je erkende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Patio sierappelboom Malus Red sentinel online kan kopen. Zie ook meer informatie over de Dwergkers (Prunus avium ‘Cherry boop’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus Red sentinel (Patio sierappelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Patio sierappelboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als tegelwerk, wortels, snoeiwerk, schaduw.

 4. De aanplanting

  Deze Patio sierappelboom Malus Red sentinel kunt u aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Vooral in de groeiperiode (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden wordt het aanbevolen om wat aanvullend water bij te geven.

Patio sierappelboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Malus ‘Red sentinel’

Deze mooie patio sierappelboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. De Red Sentinel is geschikt voor decoratie, niet voor consumptie. Bestuiving: zelfbestuivend. Bloei: april / mei. Beroemd om zijn gebruik als rode Kerst-appel. Deze sierappel is een sieraad voor elke tuin. Snoeien: niet te veel. Probeer wel een open boom te houden. Bemesting: vraagt een matige organische bemesting in de herfst. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 150 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Patio. Qua kleuren zie je voornamelijk Roze, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Opmerking: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Dwergkers (Prunus avium ‘Cherry boop’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus ‘Red sentinel’ mei 2023
Welke kleur hebben de bladeren van de Malus Red sentinel?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Roze, Wit. Hij komt tot bloei in April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin, oude beplanting, oude wortels, worteldoek enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is de ideale standplaats voor de Patio sierappelboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat of droog zijn. Houd ook rekening met de buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Malus Red sentinel Patio sierappelboom in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan zo’n Patio sierappelboom snel en voordelig in de eigen tuin laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals boompalen, bamboestokken of grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Malus Red sentinel aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare boomspecialist. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van puin en grind, stronken, straatwerk, oude wortels, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie