Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Alpen den (Pinus cembra)

alpen-den-pinus-cembra-bestellen-bezorgen

Alpen den (Pinus cembra) online bestellen

De Alpen den (Pinus cembra) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je veel praktische info over deze Naaldboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De bladkleur is mooi: Blauw, Bruin, Groen, Paars. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Dit type Alpen den kan je al laten bezorgen vanaf €74,75.

Naam boomAlpen den (Pinus cembra)
Latijnse naamPinus cembra
CategorieNaaldboom
Prijsindicatie€74,75
KleurBlauw, Bruin, Groen, Paars
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Alpen den (Pinus cembra) thuis bezorgen ([maandjaar])

De Pinus cembra geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, reinigen de lucht en zorgen voor diepte in je tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Naaldboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Alpen den Pinus cembra online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Beverboom (Magnolia ‘Betty’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus cembra (Alpen den) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Alpen den voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan wortels, snoeiwerk, groeiwijze, schaduw.

 4. De aanplanting

  Zo’n Alpen den Pinus cembra kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Vooral in de groeiperiode (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de warme maanden raden we aan wekelijks te sproeien.

Alpen den goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Pinus cembra

De Pinus cembra is een Pijnboom met dichte, kegelvormige groei. De Pinus cembra kan 1300cm hoog worden. De naalden kleuren donkergroen en blauwgroen en staan in bundels van vijf op de takken. De Pinus cembra draagt cilindrische kegels die verkleuren van blauw en paars naar bruin. Het zaad van de Pinus cembra is de welbekende pijnboompit. De Pinus cembra is zeer winterhard (tot -50 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De Pinus cembra komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair.De Pinus cembra gedijt het beste op goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw, Bruin, Groen, Paars. De bloeiperiode is April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Tip: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Beverboom (Magnolia ‘Betty’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus cembra [maandjaar]
Welke kleur heeft het blad van de Pinus cembra?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw, Bruin, Groen, Paars. De boom groeit in April, Mei. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, bekabeling, oude wortels, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Alpen den?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd ook rekening met de buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Pinus cembra Alpen den aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Alpen den probleemloos in de eigen tuin laten bezorgen. Via internet bestel je meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals een boompalenset en bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Pinus cembra aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een erkende boomexpert. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plantplaats dient vrij te zijn van stronken, straatwerk, oude wortels, puin en grind, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie