Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-magnolia-betty-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia ‘Betty’) online bestellen

De Beverboom (Magnolia ‘Betty’) gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina lees je veel nuttige info over deze Beverboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Groen, Paars, Roze. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 300 cm. Deze Beverboom is te koop voor prijzen v.a. €22,50.

Naam boomBeverboom (Magnolia ‘Betty’)
Latijnse naamMagnolia Betty
CategorieBeverboom
Verkoopprijs v.a.€22,50
KleurGroen, Paars, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Beverboom (Magnolia Betty) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Magnolia ‘Betty’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, ecologisch evenwicht en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Beverboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je populaire bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia Betty online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Treur gouden regen op stam (Laburnum alpinum ‘Pendulum’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia Betty (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Beverboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan schaduw, snoeiwerk, wortels, bewatering.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Beverboom Magnolia Betty is aan te planten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om hem te ondersteunen.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Met name in de bloeimaanden (April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte is het een goed idee om de boom wat extra water te geven.

Beverboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Belangrijke informatie over de Magnolia ‘Betty’

De Magnolia ‘Betty’ is een razend populaire sierheester met een schitterende bloei. Het is een bladverliezende struik die wel 3 m hoog kan worden en dus een goed opvuller is in een grote tuin. De Magnolia ‘Betty’ bloeit op de kale, donkerbruine takken in de maand april. Er verschijnen dan grote,geurende, tulpvormige bloemen die een lilaroze kleur hebben met een witte binnenkant. Eventueel krijgt de plant een tweede bloei in de zomermaanden. Tijdens of na de bloei verschijnt het grote, langwerpige,donkergroene blad. De plant is zeer winterhard. Voor een uitbundige bloei is het belangrijk dat de Magnolia ‘Betty’ een zonnige standplaats krijgt in een humeuze bodem. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond. Een sieraad voor de tuin! Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 300 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Struikvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Paars, Roze. Deze boom bloeit met name in April. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Treur gouden regen op stam (Laburnum alpinum ‘Pendulum’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormStruikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia ‘Betty’ juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Magnolia Betty?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Paars, Roze. De bloeitijd is April. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen grind, puin, bekabeling, straatwerk enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Beverboom?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Magnolia Betty Beverboom aan huis laten leveren?

Je kunt een Beverboom gemakkelijk tot in de tuin laten leveren. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals een boompalenset of bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Magnolia Betty aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige boomspecialist. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de plantplaats dient vrij te zijn van worteldoek, oude wortels, bekabeling, stronken, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie