Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Beverboom Struikvorm (Magnolia ‘Heaven Scent’)

beverboom-struikvorm-magnolia-heaven-scent-bestellen-bezorgen

Beverboom Struikvorm (Magnolia ‘Heaven Scent’) online bestellen

De Beverboom Struikvorm (Magnolia ‘Heaven Scent’) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijkingssite lees je veel praktische info over deze Beverboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De bladkleur is mooi: Groen, Roze, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Deze Beverboom Struikvorm kan je al laten bezorgen vanaf €22,50.

Naam boomBeverboom Struikvorm (Magnolia ‘Heaven Scent’)
Latijnse naamMagnolia Heaven Scent
CategorieBeverboom
Verkoopprijs v.a.€22,50
KleurenGroen, Roze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Beverboom Struikvorm (Magnolia Heaven Scent) laten thuisbezorgen ([maandjaar])

De Magnolia ‘Heaven Scent’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Beverboom een uitstekende keuze. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Struikvorm Magnolia Heaven Scent kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Bergesdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Worley’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia Heaven Scent (Beverboom Struikvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Beverboom Struikvorm gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, snoeiwerk, wortels, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Beverboom Struikvorm Magnolia Heaven Scent is aan te planten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de groeimaanden (April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte adviseert de kweker om de boom wat extra water te geven.

Beverboom Struikvorm goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Magnolia ‘Heaven Scent’

De Magnolia ‘Heaven Scent’ is een populaire sierheester met een schitterende bloei in het vroege voorjaar, een echte aanwinst voor uw tuin! Deze Beverboom is een bladverliezende struik welke een hoogte kan bereiken van 300cm en dus een prima opvuller is in een grote tuin. De Magnolia ‘Heaven Scent’ bloeit in april wanneer er nog geen blad aan de struik zit, op kale donkerbruine takken. Er verschijnen dan prachtige grote geurende, tulpvormige bloemen welke een witte kleur hebben met een vleugje roze. Soms bloeit de Beverboom een tweede keer in de zomermaanden. Tijdens of na de bloei verschijnt het langwerpige, grote donkergroene blad. De Magnolia is zeer winterhard. Voor een uitbundige bloei is het belangrijk dat de Magnolia ‘Heaven Scent’ een zonnige standplaats krijgt in een humusrijke bodem. Gebruik bij het planten Aanplantgrond voor een goede start van het wortelstelsel. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Struikvorm. Samenvatting van de kleur: Groen, Roze, Wit. De groeiperiode is April. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Bergesdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Worley’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormStruikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia ‘Heaven Scent’ [maandjaar]
Welke kleur heeft het blad van de Magnolia Heaven Scent?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Roze, Wit. De bloeitijd is April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen bekabeling, straatwerk, stronken, worteldoek enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Beverboom Struikvorm?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd ook rekening met de buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Magnolia Heaven Scent Beverboom Struikvorm aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Beverboom Struikvorm moeiteloos en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. tuinpalen of mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Magnolia Heaven Scent aanbieding bezorgd en geplant door een professionele bomenspecialist. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de aanplantplek moet vrij zijn van stronken, straatwerk, bekabeling, puin en grind, worteldoek en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie