Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

grove-den-pinus-sylvestris-norwegian-bestellen-bezorgen

Grove den (Pinus sylvestris ‘Norwegian’) online bestellen

De Grove den (Pinus sylvestris ‘Norwegian’) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijker vind je handige info over deze Naaldboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De bladkleur is mooi: Blauw, Bruin, Groen, Rood. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Deze Grove den kan je al laten bezorgen vanaf €269,95.

Naam boomGrove den (Pinus sylvestris ‘Norwegian’)
Latijnse naamPinus sylvestris Norwegian
CategorieNaaldboom
Prijsindicatie€269,95
KleurenBlauw, Bruin, Groen, Rood
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Grove den (Pinus sylvestris Norwegian) laten bezorgen in de tuin (mei 2023)

De Pinus sylvestris ‘Norwegian’ is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Naaldboom een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je betrouwbare online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Grove den Pinus sylvestris Norwegian online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Beverboom (Magnolia ‘Black Tulip’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus sylvestris Norwegian (Grove den) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Grove den voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, schaduw, bewatering, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Grove den Pinus sylvestris Norwegian kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond, Zandgrond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Grove den goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Pinus sylvestris ‘Norwegian’

De Pinus sylvestris is een snel groeiende conifeer met smalle, opgaande groei. De ‘Norwegian’ kan 1000cm hoog worden. De naalden zijn blauwgroen en staan in paren op de takken die in kransen om de stam staan. De schilferachtige schors is bovenaan de stam roodbruin en onderaan paarsgrijs. De ‘Norwegian’ draagt kegels die verkleuren van groen naar lichtgrijs en roodbruin. De Grove den is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Norwegian’ komt vanwege zijn vorm het beste tot zijn recht als solitair en is populair in de bosbouw.De Pinus sylvestris ‘Norwegian’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid, Kegel, Opgaand. Samenvatting van de kleur: Blauw, Bruin, Groen, Rood. De bloeitijd is April, Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond, Zandgrond. Tip: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Beverboom (Magnolia ‘Black Tulip’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kegel, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus sylvestris ‘Norwegian’ mei 2023
Wat zijn de kleuren van de Pinus sylvestris Norwegian?

De kleur van het blad is Blauw, Bruin, Groen, Rood. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, bekabeling, stronken, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond, Zandgrond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Grove den?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Kijk ook goed naar schaduw en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Pinus sylvestris Norwegian Grove den thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Grove den zonder gedoe aan huis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit allerlei soorten, maten en extra’s zoals boompalen en potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Pinus sylvestris Norwegian aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een vakbekwame boomverzorger. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder puin en grind, bekabeling, worteldoek, straatwerk, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie