Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Grove Den (Pinus Sylvestris)

grove-den-pinus-sylvestris-bestellen-bezorgen

Grove Den (Pinus Sylvestris) online bestellen

De Grove Den (Pinus Sylvestris) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite bieden wij uitgebreide informatie over deze Naaldboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Blauw, Geel, Groen. De aanbevolen standplaats is Zon en de bloeiperiode is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Dit type Grove Den kan je al laten bezorgen vanaf €1,05.

Naam boomGrove Den (Pinus Sylvestris)
Latijnse naamPinus Sylvestris
CategorieNaaldboom
Prijsindicatie€1,05
KleurBlauw, Geel, Groen
StandplaatsZon
BloeimaandenMei

Grove Den (Pinus Sylvestris) laten thuisbezorgen ([maandjaar])

De Pinus Sylvestris is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Naaldboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Grove Den Pinus Sylvestris online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Vederesdoorn (Acer negundo ‘Flamingo’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus Sylvestris (Grove Den) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Grove Den kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan bewatering, snoeiwerk, groeiwijze, wortels.

 4. De aanplanting

  Deze Grove Den Pinus Sylvestris kan aangeplant worden in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In een periode van droogte is het verstandig om de kluit extra nat te houden.

Grove Den goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Adviezen en informatie over de Pinus Sylvestris

Onder de naaldbomen die van nature in Nederland voorkomen neemt de Pinus Sylvestris, ook wel Grove Den of Vliegden genoemd, een belangrijke plaats in. Van nature vestigt de Grove Den zich in natte verlagingen in stuifzandgebieden, daar waar de grondwaterspiegel dicht bij de oppervlakte komt. De Pinus Sylvestris herken je aan de twee blauw- groene naalden die bij elkaar op een uitstulping van een twijg staan. Die naalden zijn rond de 5cm lang. Een vrijstaande Grove Den herken je aan de vorm van de kroon. Onder invloed van de overheersende windrichting passen deze zich daaraan aan en krijgen de typische vorm in de kroon. De schilferachtige schors is rood- bruin van kleur. De Pinus Sylvestris draagt kegels die verkleuren van groen naar lichtgrijs en rood- bruin. De Grove Den kent eetbare delen. De jonge loten kunnen bijvoorbeeld tot stroop verwerkt worden wat een lekker boterhambeleg is. Maar ook wordt de etherische olie in de bonbonvulling gebruikt wat deze zoete lekkernij een aangenaam frisse smaak geeft. Tevens is deze Grove Den een belangrijke voedselboom voor vogels. De Pinus Sylvestris gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, bosgrond in de volle zon of half schaduw. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kegel, Opgaand, Smal. De kleur van het blad is Blauw, Geel, Groen. Het groeiseizoen is in Mei. De aanbevolen standplaats is Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Tip: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Vederesdoorn (Acer negundo ‘Flamingo’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel, Opgaand, Smal
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus Sylvestris [maandjaar]
In welke kleur komt het blad van de Pinus Sylvestris?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Blauw, Geel, Groen. De bloeitijd is Mei. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van bekabeling, grind, worteldoek, stronken enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Grove Den?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Zon. De aarde moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan omwonenden: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Pinus Sylvestris Grove Den in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt zo’n Grove Den probleemloos laten bezorgen tot in de tuin. Online vind je allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband en grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Pinus Sylvestris aanbieding bezorgd en geplant door een professionele boomverzorger. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van bekabeling, oude wortels, worteldoek, straatwerk, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie