Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

japanse-den-pinus-parviflora-glauca-bestellen-bezorgen

Japanse den (Pinus parviflora ‘Glauca’) online bestellen

De Japanse den (Pinus parviflora ‘Glauca’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op Bomenbezorgen.nl tref je uitgebreide informatie over deze Naaldboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de aangesloten winkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Blauw, Bruin, Groen, Paars. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 900 cm. Dit type Japanse den is al te bestellen vanaf €52,50.

Naam boomJapanse den (Pinus parviflora ‘Glauca’)
Latijnse naamPinus parviflora Glauca
CategorieNaaldboom
Prijsindicatie€52,50
KleurBlauw, Bruin, Groen, Paars
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Japanse den (Pinus parviflora Glauca) bezorgen aan huis (mei 2023)

De Pinus parviflora ‘Glauca’ is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden schaduw, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Naaldboom iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je erkende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse den Pinus parviflora Glauca online bestellen kan. Of bekijk alles over de Patio kersenboom (Prunus avium ‘Hedelfinger’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus parviflora Glauca (Japanse den) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Japanse den gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, bewatering, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Japanse den Pinus parviflora Glauca kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode wordt het aanbevolen om de grond regelmatig te bevochtigen.

Japanse den goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Pinus parviflora ‘Glauca’

De Pinus parviflora ‘Glauca’ is een traag groeiende Pijnboom met brede, kegelvormige groei. De ‘Glauca’ kan 900cm hoog worden. De fijne, blauwgrijze naalden staan in bundels van vijf op de takken. De ‘Glauca’ heeft een paarsbruine schors en draagt eivormige kegels die verkleuren van rood naar bruin. De Pijnboom is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Glauca’ komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair, maar doet het ook goed op de hoek van een border of in groepen. De Pinus parviflora ‘Glauca’ gedijt het beste op goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 900 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw, Bruin, Groen, Paars. De bloeiperiode is April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Patio kersenboom (Prunus avium ‘Hedelfinger’).

Maximale hoogte900 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus parviflora ‘Glauca’ mei 2023
In welke kleur komt het blad van de Pinus parviflora Glauca?

De kleur van het blad is Blauw, Bruin, Groen, Paars. Het blad bloeit op in April, Mei. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet schoon zijn, dus geen grind, oude wortels, worteldoek, straatwerk enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Japanse den?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Pinus parviflora Glauca Japanse den thuis laten bezorgen?

Je kunt de Japanse den probleemloos aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je allerlei soorten, maten en andere essentials zoals een boomband en grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Pinus parviflora Glauca aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een vakbekwame boomverzorger. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, bekabeling, worteldoek, stronken, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie