Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

struikklimop-hedera-helix-zorgvlied-bestellen-bezorgen

Struikklimop (Hedera helix ‘Zorgvlied’) online bestellen

De Struikklimop (Hedera helix ‘Zorgvlied’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform vind je veel info en tips voor deze Hedera. Of bestel direct bij een van onze partners. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Blauw, Groen. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 50 cm. Dit type Struikklimop kan jij online kopen vanaf €8,75.

Naam boomStruikklimop (Hedera helix ‘Zorgvlied’)
Latijnse naamHedera helix Zorgvlied
CategorieHedera
Prijsindicatie€8,75
KleurBlauw, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Struikklimop (Hedera helix Zorgvlied) thuis bezorgen (april 2024)

De Hedera helix ‘Zorgvlied’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en dieren zijn er gek op. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Hedera iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Struikklimop Hedera helix Zorgvlied online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Bonte vederesdoorn (Acer negundo ‘Flamingo’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Hedera helix Zorgvlied (Struikklimop) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Struikklimop kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan schaduw, groeiwijze, wortels, snoeiwerk.

 4. De aanplanting

  Een Struikklimop Hedera helix Zorgvlied kan aangeplant worden in Elke grondsoort. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode adviseert de kweker om de grond regelmatig te bevochtigen.

Struikklimop goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Hedera helix ‘Zorgvlied’

De Hedera helix ‘Zorgvlied’ is een Struikklimop met een compacte laagblijvende groei. De Hedera helix ‘Zorgvlied’ wordt veel als heester toegepast om de border mooi vol te krijgen. In de maand mei verschijnen de gele bolvormige bloemetjes waar vlinders en bijen dol op zijn. Na de bloei vormen zich uit deze bloemen zwarte bessen. Deze Struikklimop is buitengewoon sterk en vereist weinig tot geen verzorging. Snoeien mag, maar hoeft niet. Ook qua standplaats doet de Hedera helix ‘Zorgvlied’ niet moeilijk. Iedere standplaats is prima! Gebruik bij het aanplanten Aanplantgrond. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 50 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Struikvorm. Samenvatting van de kleur: Blauw, Groen. De bloeiperiode is Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Elke grondsoort. Belangrijk: deze Hedera is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en wel bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Bonte vederesdoorn (Acer negundo ‘Flamingo’).

Maximale hoogte50 cm
GroeivormStruikvorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendJa
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Hedera helix ‘Zorgvlied’ april 2024
Wat is de kleur van de Hedera helix Zorgvlied?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Blauw, Groen. De groeiperiode is Mei. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar je de boom plant dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin, oude beplanting, stronken, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Wat is een geschikte standplaats voor de Struikklimop?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De aarde moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Hedera helix Zorgvlied Struikklimop thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Struikklimop snel en voordelig tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je diverse soorten groottes en andere essentials zoals tuinpalen of bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Hedera helix Zorgvlied aanbieding bezorgd en geplant door een ervaren boomspecialist. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, stronken, bekabeling, oude wortels, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie