Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

japanse-parasolboom-sciadopitys-verticillata-bestellen-bezorgen

Japanse parasolboom (Sciadopitys verticillata) online bestellen

De Japanse parasolboom (Sciadopitys verticillata) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite tref je veel praktische info over deze Naaldboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de aangesloten winkels. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Groen. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Japanse parasolboom kan je al laten bezorgen vanaf €29,95.

Naam boomJapanse parasolboom (Sciadopitys verticillata)
Latijnse naamSciadopitys verticillata
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€29,95
KleurBruin, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Japanse parasolboom (Sciadopitys verticillata) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Sciadopitys verticillata is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dienen uitstekend als perceel afboording. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Naaldboom een hele goede optie. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse parasolboom Sciadopitys verticillata kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Patio kersenboom (Prunus cerasus ‘Morel’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Sciadopitys verticillata (Japanse parasolboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Japanse parasolboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk ook goed aan bewatering, schaduw, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. De aanplanting

  Deze Japanse parasolboom Sciadopitys verticillata kan men aanplanten in Alle, Normale grond, Zandgrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers is het een goed idee om wat aanvullend water bij te geven.

Japanse parasolboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Sciadopitys verticillata

De Sciadopitys verticillata is een traag groeiende conifeer met kegelvormige groei. In de West-Europese klimaatzone kan de boom 1200cm hoog worden. In Azië, waar de boom van nature voorkomt, kan hij een hoogte van 2700cm bereiken. De naalden kleuren aan de bovenkant donkergroen en aan de onderkant geelgroen. De Sciadopitys verticillata heeft een roodbruine schors en draagt eivormige kegels. De Japanse parasolboom is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De Sciadopitys verticillata komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair.De Sciadopitys verticillata gedijt het beste op goed doorlatende, voedselrijke, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kegel. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bruin, Groen. De bloeiperiode is April, Mei, Juni. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond, Zandgrond. Niet vergeten: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Patio kersenboom (Prunus cerasus ‘Morel’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Sciadopitys verticillata juni 2024
Wat is de kleur van de Sciadopitys verticillata?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Groen. De bladeren komen tot bloei in April, Mei, Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen grind, straatwerk, puin, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond, Zandgrond.

Welk standplaats is geschikt voor de Japanse parasolboom?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Sciadopitys verticillata Japanse parasolboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Japanse parasolboom lekker makkelijk tot in de tuin laten leveren. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en andere essentials zoals een boomband of mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is plus minus een week.

Wat is de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Sciadopitys verticillata aanbieding thuisbezorgd en geplant door een betrouwbare boomverzorger. Hierdoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de aanplantplek moet vrij zijn van oude wortels, straatwerk, puin en grind, bekabeling, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie