Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Weymouthden (Pinus strobus ‘Fastigiata’)

weymouthden-pinus-strobus-fastigiata-bestellen-bezorgen

Weymouthden (Pinus strobus ‘Fastigiata’) online bestellen

De Weymouthden (Pinus strobus ‘Fastigiata’) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijker tonen wij handige info over deze Naaldboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw, Bruin, Groen. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Dit type Weymouthden kan jij online kopen vanaf €19,50.

Naam boomWeymouthden (Pinus strobus ‘Fastigiata’)
Latijnse naamPinus strobus Fastigiata
CategorieNaaldboom
Vanafprijs€19,50
KleurBlauw, Bruin, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Weymouthden (Pinus strobus Fastigiata) bezorgen aan huis ([maandjaar])

De Pinus strobus ‘Fastigiata’ is een echte eyecatcher. Bomen leveren schaduw, reinigen de lucht en bieden privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Naaldboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door de boomspecialist wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je populaire online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Weymouthden Pinus strobus Fastigiata online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Dikke oude perenboom karakterstruik (Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’ ).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus strobus Fastigiata (Weymouthden) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Weymouthden gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Bekijk ook relevante details zoals schaduw, bewatering, wortels, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Weymouthden Pinus strobus Fastigiata kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen wordt het aanbevolen om de boom wat extra water te geven.

Weymouthden goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Pinus strobus ‘Fastigiata’

De Pinus strobus ‘Fastigiata’ is een conifeer met een open kroon en smalle, compacte, kegelvormige groei. De ‘Fastigiata’ kan tot 1600cm hoog worden. De grijsgroene naalden staan op kransvormige takken. De ‘Fastigiata’ draagt cilindrische, bruine kegels en heeft een gladde, grijze schors die met de jaren spleten krijgt. De Pijnboom is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Fastigiata’ komt vanwege zijn decoratieve vorm en structuur het beste tot zijn recht als solitair.De Pinus strobus ‘Fastigiata’ gedijt het beste op goed doorlatende, voedselrijke, licht zure grond in de volle zon. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze is Opgaand, Zuilvormig. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Blauw, Bruin, Groen. De bloeiperiode is April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Dikke oude perenboom karakterstruik (Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’ ).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus strobus ‘Fastigiata’ [maandjaar]
Welke kleur hebben de bladeren van de Pinus strobus Fastigiata?

De bladkleur is Blauw, Bruin, Groen. De groeiperiode is April, Mei. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen oude wortels, worteldoek, grind, puin enz. Zo kan de boom goed wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Weymouthden?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd ook rekening met de buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Kan ik de Pinus strobus Fastigiata Weymouthden aan huis laten bezorgen?

Jij kan deze Weymouthden snel en voordelig thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset of grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Pinus strobus Fastigiata aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame boomverzorger. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en ben je er verzekerd van dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, worteldoek, puin en grind, bekabeling, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie