Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

oostenrijkse-den-boomvorm-pinus-nigra-nigra-bestellen-bezorgen

Oostenrijkse den Boomvorm (Pinus nigra nigra) online bestellen

De Oostenrijkse den Boomvorm (Pinus nigra nigra) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform tref je handige informatie over deze Naaldboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Bruin, Geel, Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Februari, Maart. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Deze Oostenrijkse den Boomvorm is al te koop voor €344,95.

Naam boomOostenrijkse den Boomvorm (Pinus nigra nigra)
Latijnse naamPinus nigra nigra
CategorieNaaldboom
Vanafprijs€344,95
KleurenBruin, Geel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdFebruari, Maart

Oostenrijkse den Boomvorm (Pinus nigra nigra) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Pinus nigra nigra geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Naaldboom het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je betrouwbare online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Oostenrijkse den Boomvorm Pinus nigra nigra online bestellen kan. Of klik door naar de pagina over de Vederesdoorn struikvorm (Acer negundo ‘Variegatum’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus nigra nigra (Oostenrijkse den Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Oostenrijkse den Boomvorm plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, groeiwijze, bewatering, snoeiwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Oostenrijkse den Boomvorm Pinus nigra nigra kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Vooral in het bloeiseizoen (Februari, Maart). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden adviseren wij om wekelijks te sproeien.

Oostenrijkse den Boomvorm goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Tips en informatie over de Pinus nigra nigra

De oostenrijkse den (Pinus nigra nigra) heeft een brede kegelvormige kroon die later afplat. Een volwassen oostenrijkse den (Pinus nigra nigra) kan een hoogte bereiken van 25 meter. De stekelige, lange naalden van de oostenrijkse den zijn donkergroen en zitten aan geelbruine takken. De oostenrijkse den heeft een opvallende zwartgrijze schors met diepe groeven. De oostenrijkse den bloeit met onopvallende gele bloemen en krijgt daarna lichtbruine, hangende kegels. De oostenrijkse den groeid het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon. Plaats bij de oostenrijkse den een boompaal en gebruik tuinturf en aanplantgrond bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze is Kegel. De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen. De bloeitijd is Februari, Maart. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Tip: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Vederesdoorn struikvorm (Acer negundo ‘Variegatum’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pinus nigra nigra juni 2024
In welke kleur komt het blad van de Pinus nigra nigra?

De boom heeft verschillende kleuren Bruin, Geel, Groen. De boom groeit in Februari, Maart. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plantplaats dient vrij te zijn van puin, grind, stronken, oude wortels enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Oostenrijkse den Boomvorm?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Pinus nigra nigra Oostenrijkse den Boomvorm aan huis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Oostenrijkse den Boomvorm zonder gedoe tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals een boomband en potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Pinus nigra nigra aanbieding afgeleverd en aangeplant door een professionele boomexpert. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, straatwerk, stronken, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie