Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

vleugelnoot-pterocarya-fraxinifolia-bestellen-bezorgen

Vleugelnoot (Pterocarya fraxinifolia) online bestellen

De Vleugelnoot (Pterocarya fraxinifolia) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal vind je veel praktische info over deze Notenboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Katjes. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Juni, Juli, Augustus. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 700 cm. Dit type Vleugelnoot kan je al laten bezorgen vanaf €88,95.

Naam boomVleugelnoot (Pterocarya fraxinifolia)
Latijnse naamPterocarya fraxinifolia
CategorieNotenboom
Prijsindicatie€88,95
KleurenGroen, Katjes
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuni, Juli, Augustus

Vleugelnoot (Pterocarya fraxinifolia) thuis bezorgen (november 2023)

De Pterocarya fraxinifolia is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Notenboom een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Vleugelnoot Pterocarya fraxinifolia kunt bestellen (online). Of bekijk meer informatie over de Klein bladige klimop (Hedera helix ‘Goldchild’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pterocarya fraxinifolia (Vleugelnoot) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Vleugelnoot gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als groeiwijze, wortels, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  Deze Vleugelnoot Pterocarya fraxinifolia is aan te planten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Juni, Juli, Augustus). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode raden we aan regelmatig extra water toe te dienen.

Vleugelnoot goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Pterocarya fraxinifolia

De vleugelnoot (Pterocarya fraxinifolia) is een bladverliezende, breed uitgroeiende boom met grote esachtige donkergroene bladeren. In de herfst verkleuren deze bladeren van de vleugelnoot (Pterocarya fraxinifolia) naar geel voordat ze afvallen. In de zomer komen er in de vleugelnoot lange, groene katjes. Aan vrouwelijke exemplaren van deze bomen komen gevleugeld groene en later naar bruine verkleurende vruchten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 700 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid, Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Katjes. De bloeitijd is Juni, Juli, Augustus. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Let op: deze Notenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Klein bladige klimop (Hedera helix ‘Goldchild’).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pterocarya fraxinifolia november 2023
Welke kleur geven de bladeren van de Pterocarya fraxinifolia?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Katjes. Het blad bloeit op in Juni, Juli, Augustus. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek dient vrij te zijn van bekabeling, oude beplanting, worteldoek, oude wortels enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Vleugelnoot?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Houd ook rekening met mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Pterocarya fraxinifolia Vleugelnoot in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Vleugelnoot snel en voordelig laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen of grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Pterocarya fraxinifolia aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde tuinman. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van puin en grind, bekabeling, straatwerk, worteldoek, stronken en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie