Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

nectarineboom-prunus-persica-rubygold-bestellen-bezorgen

Nectarineboom (Prunus persica ‘Rubygold’) online bestellen

De Nectarineboom (Prunus persica ‘Rubygold’) online bestellen en laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijker vind je veel info en tips voor deze Nectarineboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Rood, Roze. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Deze Nectarineboom is te koop voor prijzen v.a. €26,95.

Naam boomNectarineboom (Prunus persica ‘Rubygold’)
Latijnse naamPrunus persica Rubygold
CategorieNectarineboom
Vanafprijs€26,95
KleurGeel, Groen, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Nectarineboom (Prunus persica Rubygold) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Prunus persica ‘Rubygold’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen schaduw, ze beperken wateroverlast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Nectarineboom een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Nectarineboom Prunus persica Rubygold online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Liguster op stam (Ligustrum japonicum).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Rubygold (Nectarineboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend product. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en goed zonlicht krijgt. De Nectarineboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, schaduw, tegelwerk, bewatering.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Nectarineboom Prunus persica Rubygold plant je het beste in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers is het een goed idee om de grond regelmatig te bevochtigen.

Nectarineboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Prunus persica ‘Rubygold’

De Prunus persica ‘Nucip Rubygold’ is een zelfbestuivende nectarine Ruby. In het voorjaar bloeit hij met witte bloemen en in de nazomer kunt u de heerlijke, smaakvolle nectarine’s plukken. Goed te snoeien. Zeer winterhard. Bladverliezend. Aanplanten in Aanplantgrond. De maximale groeihoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Rood, Roze. De groeiperiode is April. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Let op: deze Nectarineboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Liguster op stam (Ligustrum japonicum).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Rubygold’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Prunus persica Rubygold?

De belangrijkste kleuren zijn Geel, Groen, Rood, Roze. De bloeitijd is April. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats moet vrij zijn van straatwerk, grind, stronken, bekabeling enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Wat is de juiste standplaats voor de Nectarineboom?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem mag niet te nat of droog zijn. Houd rekening met uw buren: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met verlies van bladeren en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Prunus persica Rubygold Nectarineboom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Nectarineboom zonder gedoe tot in de tuin laten leveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals tuinpalen of bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Prunus persica Rubygold aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame bomenspecialist. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, puin en grind, worteldoek, straatwerk, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie