Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

noorse-esdoorn-acer-platanoides-cleveland-bestellen-bezorgen

Noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Cleveland’) online bestellen

De Noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Cleveland’) eenvoudig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal vind je handige info over deze Noorse esdoorn. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Bruin, Geel, Groen, Rood, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Deze Noorse esdoorn kan je al laten bezorgen vanaf €57,75.

Naam boomNoorse esdoorn (Acer platanoides ‘Cleveland’)
Latijnse naamAcer platanoides Cleveland
CategorieNoorse esdoorn
Prijsindicatie€57,75
KleurenBruin, Geel, Groen, Rood, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Noorse esdoorn (Acer platanoides Cleveland) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Acer platanoides ‘Cleveland’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, ze produceren zuurstof en zorgen voor diepte in je tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Noorse esdoorn iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Daardoor wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Noorse esdoorn Acer platanoides Cleveland kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Appelboom (Malus domestica ‘Selena’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides Cleveland (Noorse esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Noorse esdoorn kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, wortels, tegelwerk, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Noorse esdoorn Acer platanoides Cleveland kan aangeplant worden in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Noorse esdoorn goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Acer platanoides ‘Cleveland’

De Acer platanoides ‘Cleveland’ is vooral bekent als zogenoemde ‘straatboom’. De boom wordt vaak als straatboom toegepast vanwege zijn mooie kroon (middelgroot) en de lage hoeveelheid die deze boom vraagt. Deze Noorse esdoorn wordt graag gesnoeit in de maanden oktober/november. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze is Kegel, Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Bruin, Geel, Groen, Rood, Wit. Deze boom bloeit met name in April, Mei, Juni. De beste standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Noorse esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Appelboom (Malus domestica ‘Selena’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel, Kroonvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer platanoides ‘Cleveland’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Acer platanoides Cleveland?

De boom heeft verschillende kleuren Bruin, Geel, Groen, Rood, Wit. De boom groeit in April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek dient vrij te zijn van oude wortels, bekabeling, oude beplanting, grind enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Noorse esdoorn?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ondergrond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Kijk ook goed naar schaduw en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Acer platanoides Cleveland Noorse esdoorn thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Noorse esdoorn gemakkelijk thuis laten afleveren. Via internet bestel je verschillende formaten en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken en potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Acer platanoides Cleveland aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een vakbekwame tuinman. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, puin en grind, stronken, worteldoek, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie