Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

noorse-esdoorn-acer-platanoides-emerald-queen-bestellen-bezorgen

Noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Emerald Queen’) online bestellen

De Noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Emerald Queen’) gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op Bomenbezorgen.nl tonen wij veel praktische info over deze Noorse esdoorn. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de aangesloten winkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt alles netjes aangeplant. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Deze Noorse esdoorn is te koop voor prijzen v.a. €49,50.

Naam boomNoorse esdoorn (Acer platanoides ‘Emerald Queen’)
Latijnse naamAcer platanoides Emerald Queen
CategorieNoorse esdoorn
Prijsindicatie€49,50
KleurGeel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Noorse esdoorn (Acer platanoides Emerald Queen) bezorgen aan huis (april 2024)

De Acer platanoides ‘Emerald Queen’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Noorse esdoorn het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In deze tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Noorse esdoorn Acer platanoides Emerald Queen online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Gravensteiner’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides Emerald Queen (Noorse esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Noorse esdoorn voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, tegelwerk, bewatering, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  De Noorse esdoorn Acer platanoides Emerald Queen kan je volgens de kweker planten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Met name in de groeimaanden (April, Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Noorse esdoorn goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Acer platanoides ‘Emerald Queen’

De Acer platanoides ‘Emerald Queen’ is een middelgrote boom die een hoogte bereikt tot 18 m. Als jonge boom heeft hij een smalle kroon met verticaal groeiende takken. Op latere leeftijd groeien de takken wijder uit en wordt de kroon meer ovaal. Uiteindelijke breedte kan 8 tot 10 m. Het wat leerachtige blad is bij het uitlopen lichtroze getint, en kleurt glanzend groen. In de herfst kleurt de gehele boom lichtgeel. De groengele bloemen verschijnen vóór de bladontwikkeling. De boom is goed windbestendig. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Opgaand, Smal. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Wit. De bloeiperiode is April, Mei, Juni. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Noorse esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Gravensteiner’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormOpgaand, Smal
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer platanoides ‘Emerald Queen’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Acer platanoides Emerald Queen?

De bladkleur is Geel, Groen, Wit. De boom groeit in April, Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. grind, worteldoek, puin, oude wortels enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Noorse esdoorn?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe kan ik de Acer platanoides Emerald Queen Noorse esdoorn aan huis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Noorse esdoorn eenvoudig tot in de tuin laten leveren. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en extra’s zoals een boomband en bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt de voordelige Acer platanoides Emerald Queen aanbieding afgeleverd en aangeplant door een erkende boomverzorger. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, oude wortels, stronken, puin en grind, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie