Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

plataan-bestellen-bezorgen

Plataan online bestellen

De Plataan online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit portaal check je handige informatie over deze Plataan. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Plataan is al te koop voor €93,95.

Naam boomPlataan
Latijnse naamPlatanus
Verkoopprijs v.a.€93,95
KleurenGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Plataan (Platanus) thuis laten bezorgen (december 2023)

De Platanus zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Plataan een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Plataan Platanus kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Pinus.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Platanus (Plataan) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Plataan kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk ook goed aan schaduw, wortels, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Plataan Platanus kan men aanplanten in Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem extra te verstevigen.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de boom voldoende water geven. Met name in de bloeiperiode (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de warme maanden is het verstandig om regelmatig extra water toe te dienen.

Plataan goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Overzicht met Plataan bomenBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Platanus Plataan bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt een Plataan lekker makkelijk thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je verschillende formaten en andere essentials zoals boompalen, bamboestokken en mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Platanus aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare bomenspecialist. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de aanplantplek dient vrij te zijn van puin en grind, worteldoek, stronken, oude wortels, straatwerk en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie