Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

noorse-esdoorn-acer-platanoides-farlakes-green-bestellen-bezorgen

Noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Farlake’s Green’) online bestellen

De Noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Farlake’s Green’) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website bieden wij informatie en eigenschappen van deze Noorse esdoorn. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van onze partners. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Deze Noorse esdoorn is al te bestellen vanaf €49,50.

Naam boomNoorse esdoorn (Acer platanoides ‘Farlake’s Green’)
Latijnse naamAcer platanoides Farlakes Green
CategorieNoorse esdoorn
Vanafprijs€49,50
KleurGeel, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Noorse esdoorn (Acer platanoides Farlakes Green) thuis bezorgen (april 2024)

De Acer platanoides ‘Farlake’s Green’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, reinigen de lucht en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Noorse esdoorn zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Noorse esdoorn Acer platanoides Farlakes Green online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Schone van Boskoop’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides Farlakes Green (Noorse esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Noorse esdoorn kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, tegelwerk, groeiwijze, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Noorse esdoorn Acer platanoides Farlakes Green kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de grond vochtig te houden. Met name in de groeiperiode (April, Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen is het verstandig om de kluit extra nat te houden.

Noorse esdoorn goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Acer platanoides ‘Farlake’s Green’

Deze noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Farlake’s Green’) is een middelgrote boom die een hoogte bereikt tot ongeveer 20 meter. De noorse esdoorn (Acer platanoides ‘Farlake’s Green’) is een goede groeier met een gelijkmatige piramidale tot ronde kroon. De noorse esdoorn valt op door de typische olijfgroene bastkleur. In de beginjaren groeien de takken van de noorse esdoorn sterk verticaal, pas na meerdere jaren wordt de kroonvorm ronder. De bladeren zijn donkergroen en kleuren in de herfst geel. De esdoorn is bestendig tegen stevige wind. Plaats bij de esdoorn een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Bolvormig. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen. De groeiperiode is April, Mei, Juni. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Noorse esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Schone van Boskoop’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBolvormig
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer platanoides ‘Farlake’s Green’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Acer platanoides Farlakes Green?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen. De bladeren komen tot bloei in April, Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek moet schoon zijn, dus geen oude beplanting, bekabeling, oude wortels, stronken enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Noorse esdoorn?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let ook goed op de schutting: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Acer platanoides Farlakes Green Noorse esdoorn aan huis laten leveren?

Jij kan een Noorse esdoorn eenvoudig thuis laten afleveren. Via internet bestel je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals boompalen of grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Acer platanoides Farlakes Green aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een betrouwbare boomexpert. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, straatwerk, bekabeling, worteldoek, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie