Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-schone-van-boskoop-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Schone van Boskoop’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Schone van Boskoop’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit platform bekijk je informatie en eigenschappen van deze Appelboom. Of bestel direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Dit type Appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Schone van Boskoop’)
Latijnse naamMalus domestica Schone van Boskoop
CategorieAppelboom
Vanafprijs€17,50
KleurenGeel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Schone van Boskoop) thuis bezorgen (februari 2024)

De Malus domestica ‘Schone van Boskoop’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Appelboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Schone van Boskoop online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Bloedwalnoot (Juglans regia ‘Purpurea’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Schone van Boskoop (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Appelboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, snoeiwerk, schaduw, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Appelboom Malus domestica Schone van Boskoop kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het van levensbelang om genoeg water te geven. Vooral in de groeiperiode (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de drogere maanden wordt aangeraden om wekelijks te sproeien.

Appelboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Malus domestica ‘Schone van Boskoop’

De Malus domestica ‘Schone van Boskoop’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het voorjaar. Malus domestica ‘Schone van Boskoop’ is geen zelfbestuivende appelboom. Voor kruisbestuiving is nodig een ‘Benoni’ of een ‘Discovery’. De groen rode vrucht van deze appelboom is plukrijp in september en heeft een fris zure smaak die word gebruikt als handappel en moesappel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Bloedwalnoot (Juglans regia ‘Purpurea’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Schone van Boskoop’ februari 2024
Wat is de kleur van de Malus domestica Schone van Boskoop?

De belangrijkste kleuren zijn Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Het blad bloeit op in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude beplanting, straatwerk, puin enz. Zo kan de boom goed wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Appelboom?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd ook rekening met de buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Malus domestica Schone van Boskoop Appelboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Appelboom gemakkelijk laten leveren aan huis. Online vind je allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen of grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica Schone van Boskoop aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende boomspecialist. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, oude wortels, worteldoek, straatwerk, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie