Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Japanse notenboom op stam (Ginkgo biloba ‘Pendula’)

japanse-notenboom-op-stam-ginkgo-biloba-pendula-bestellen-bezorgen

Japanse notenboom op stam (Ginkgo biloba ‘Pendula’) online bestellen

De Japanse notenboom op stam (Ginkgo biloba ‘Pendula’) online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit platform lees je uitgebreide info over deze Notenboom. Of bestel direct bij een van onze partners. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleur van de boom is Bruin, Geel, Groen, Oranje. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 800 cm. Dit type Japanse notenboom op stam kan je al laten bezorgen vanaf €59,95.

Naam boomJapanse notenboom op stam (Ginkgo biloba ‘Pendula’)
Latijnse naamGinkgo biloba Pendula
CategorieNotenboom
Vanafprijs€59,95
KleurenBruin, Geel, Groen, Oranje
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Japanse notenboom op stam (Ginkgo biloba Pendula) bezorgen aan huis ([maandjaar])

De Ginkgo biloba ‘Pendula’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, ze produceren zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Notenboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je populaire online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse notenboom op stam Ginkgo biloba Pendula online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Struikklimop (Hedera colchica ‘Arborescens’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ginkgo biloba Pendula (Japanse notenboom op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Japanse notenboom op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als wortels, tegelwerk, bewatering, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Japanse notenboom op stam Ginkgo biloba Pendula kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Met name in de bloeiperiode (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. In de drogere maanden adviseert de kweker om regelmatig extra water toe te dienen.

Japanse notenboom op stam goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Ginkgo biloba ‘Pendula’

De Ginkgo Biloba ‘Pendula’ op stam is een Japanse Notenboom op stam met een uitwaaierende, bolvormige kroon en afhangende takken. Het waaiervormige blad van de Ginkgo Biloba ‘Pendula’ (Japanse Notenboom op stam) is lichtgroen en verkleurt in de herfst naar oranje en felgeel. Deze Japanse Notenboom op stam is winterhard maar verliest wel zijn blad in de winter om daarna in de lente opnieuw uit te lopen. De Ginkgo Biloba ‘Pendula’ op stam is een zeer veelzijdige plant welke het goed doet als solitair op bijvoorbeeld de hoek van een border. Maar ook in groepen of in een pot op het balkon of het terras is deze Japanse Notenboom op stam een aanwinst voor uw tuin. De hoogte van de Ginkgo Biloba ‘Pendula’ wordt ongeveer 175cm. De Ginkgo Biloba ‘Pendula’ op stam gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure, goed doorlatende grond in de volle zon. De plant verdraagt beslist geen vochtige grond. Snoeien kunt u het beste doen met een heggenschaar in het najaar, wanneer het blad gevallen is en het nog niet vriest. Beperk het snoeien echter wel tot het weghalen van kruisende of beschadigde takken. Gebruik Aanplantgrond en Tuinturf bij het aanplanten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 800 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Hangend, Treurvorm. Samenvatting van de kleur: Bruin, Geel, Groen, Oranje. De groeiperiode is April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Goed om te weten: deze Notenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Struikklimop (Hedera colchica ‘Arborescens’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormHangend, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Ginkgo biloba ‘Pendula’ [maandjaar]
Welke kleur hebben de bladeren van de Ginkgo biloba Pendula?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Geel, Groen, Oranje. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet schoon zijn, dus geen bekabeling, grind, stronken, straatwerk enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Japanse notenboom op stam?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Wanneer kan ik de Ginkgo biloba Pendula Japanse notenboom op stam thuis laten bezorgen?

Je kunt een Japanse notenboom op stam zonder gedoe tot in de tuin laten leveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen of grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Ginkgo biloba Pendula aanbieding thuisbezorgd en geplant door een erkende boomverzorger. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, oude wortels, worteldoek, stronken, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie