Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

walnoot-juglans-regia-broadview-bestellen-bezorgen

Walnoot (Juglans regia ‘Broadview’) online bestellen

De Walnoot (Juglans regia ‘Broadview’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website tonen wij veel praktische info over deze Notenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De bladkleur is mooi: Bruin, Geel, Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Deze Walnoot is te koop voor prijzen v.a. €134,95.

Naam boomWalnoot (Juglans regia ‘Broadview’)
Latijnse naamJuglans regia Broadview
CategorieNotenboom
Verkoopprijs v.a.€134,95
KleurenBruin, Geel, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Walnoot (Juglans regia Broadview) laten thuisbezorgen (mei 2023)

De Juglans regia ‘Broadview’ is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en bieden privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Notenboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Walnoot Juglans regia Broadview kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Algerijnse klimop (Hedera algeriensis ‘Gloire de Marengo’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Juglans regia Broadview (Walnoot) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en goed zonlicht krijgt. De Walnoot kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Neem ook zaken in acht als bewatering, groeiwijze, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Walnoot Juglans regia Broadview kan je volgens de kweker planten in Kleigrond, Normale grond, Zandgrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden raden we aan wekelijks te sproeien.

Walnoot goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Juglans regia ‘Broadview’

De Juglans regia ‘Broadview’ kan uitgroeien tot een forse boom van wel 20 meter hoog. De mooie vrijwel ronde kroon van de walnoot is opgebouwd uit zware takken. De oude stam van de Juglans regia ‘Broadview’ is lichtgrijs met diepe, onregelmatige verticale groeven. Na het uitlopen van de groene deelblaadjes verschijnen de groene, mannelijke katjes en de kleinere vrouwelijke bloemen. Deze Walnoot soort is zeer productief en vormt al noten na 1 á 2 jaar. De lichtbruine walnoot is gegroefd en bijzonder smakelijk. De walnoten zijn te gebruiken voor directe consumptie en te gebruiken in diverse gerechten. De Juglans regia ‘Broadview’ is zelfbestuivend maar heeft een betere productie als er een bestuiver in de buurt staat zoals de Juglans regia ‘Buccaneer’. De Juglans regia ‘Broadview’ staat bekend als een goede muggen en vliegen verjager. Deze Walnoot soort houdt van een voedingsrijke bosgrond. Kalk stimuleert een goede groei en conditie van deze walnotenboom. Plaats een Boompaal en gebruik bij het planten Aanplantgrond. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Bruin, Geel, Groen. Het groeiseizoen is in April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Kleigrond, Normale grond, Zandgrond. Belangrijk detail: deze Notenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Algerijnse klimop (Hedera algeriensis ‘Gloire de Marengo’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondKleigrond, Normale grond, Zandgrond
WaterbehoefteNat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Juglans regia ‘Broadview’ mei 2023
Wat zijn de kleuren van de Juglans regia Broadview?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Geel, Groen. De boom groeit in April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, straatwerk, oude beplanting, bekabeling enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Kies een van de volgende grondsoorten: Kleigrond, Normale grond, Zandgrond.

Welke standplaats kiezen voor de Walnoot?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat en niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Juglans regia Broadview Walnoot thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Walnoot probleemloos tot in de tuin laten leveren. Online vind je verschillende formaten en andere benodigdheden zoals boompalen en potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Juglans regia Broadview aanbieding bezorgd en geplant door een erkende boomexpert. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van puin en grind, worteldoek, straatwerk, stronken, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie