Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-kersenboom-prunus-avium-dubbele-meikers-bestellen-bezorgen

Patio kersenboom (Prunus avium ‘Dubbele meikers’) online bestellen

De Patio kersenboom (Prunus avium ‘Dubbele meikers’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op Bomenbezorgen.nl vind je veel nuttige informatie over deze Patio-fruitboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 150 cm. Dit type Patio kersenboom kan je al laten bezorgen vanaf €20,25.

Naam boomPatio kersenboom (Prunus avium ‘Dubbele meikers’)
Latijnse naamPrunus avium Dubbele meikers
CategoriePatio-fruitboom
Vanafprijs€20,25
KleurenWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Patio kersenboom (Prunus avium Dubbele meikers) laten bezorgen in de tuin (mei 2024)

De Prunus avium ‘Dubbele meikers’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is dit type Patio-fruitboom een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je betrouwbare online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Patio kersenboom Prunus avium Dubbele meikers online kan kopen. Of bekijk alles over de Rode bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Crimson Sentry’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus avium Dubbele meikers (Patio kersenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Patio kersenboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met tegelwerk, wortels, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Deze Patio kersenboom Prunus avium Dubbele meikers kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in voor meer stabiliteit.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in de bloeimaanden (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden is het een goed idee om de boom wat extra water te geven.

Patio kersenboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Prunus avium ‘Dubbele meikers’

Deze mooie patio kersenboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. De Prunus avium ‘Dubbele meikers’ is een zeer zachte zoet/zure kers met een aromatische smaak. Bestuiving: zelf bestuivend. Geeft elk jaar gedurende twee tot drie weken rijpe vruchten. Snoeien: na de pluk, nooit in de winter. Kersen zijn echte groeiers, maar wilt u de boom klein houden, dan alle nieuw gegroeide scheuten terugsnoeien, zodanig dat er 4 of 5 bladeren blijven zitten. Dit blijven doen tot einde groeiseizoen. Bemesting: in februari en in de herfst organisch-minerale meststof geven. Bewaren: Kersen bewaart u het beste in de groentelade van de koelkast. Liefst niet op elkaar gestouwd in een plastic zak maar uitgespreid op een bord of schoteltje. Zo voorkomt u kneuzingen en u voorkomt dat een rotte kers de andere kersen aansteekt. Maar, dit heerlijke fruit ligt ook bij u toch geen dagen in de koelkast? Schoonmaken: Hoe maakt u kersen schoon? Dat is niet moeilijk. Spoel ze gewoon goed onder stromend water. Laat ze daarna uitlekken in een vergiet en verwijder de steeltjes pas na het spoelen. Zo voorkomt u dat de kersen zich volzuigen met water en hun aroma verliezen. Als u de kersen gebruikt voor verwerking in een gerecht dan kunt u een speciale kersenontpitter gebruiken om dit zomerfruit van hun pitjes te ontdoen. Consumptie: Kersen worden meestal uit het vuistje gegeten. ’s Middags een schaaltje kersen op de tuintafel doet het altijd goed, maar ook ’s avonds als dessert is een schaaltje kersen altijd weer een verrassing. Verder kunt u kersen verwerken als jam en als sap. Ook als garnering bij ijs, gebak en desserts is de kers prima geschikt. Voedingswaarde: Gezond zijn kersen ook! Ze bevatten veel koolhydraten, calcium en vitamine C. En, u en uw kinderen eten net zo graag kersen als drop. Dan is de keuze niet moeilijk toch? Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 150 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Patio. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Rode bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Crimson Sentry’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus avium ‘Dubbele meikers’ mei 2024
In welke kleur komt het blad van de Prunus avium Dubbele meikers?

De boom heeft verschillende kleuren Wit. Het blad bloeit op in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, worteldoek, grind, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Welke standplaats kiezen voor de Patio kersenboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Prunus avium Dubbele meikers Patio kersenboom aan huis laten leveren?

Jij kan de Patio kersenboom probleemloos thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boomband of aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Prunus avium Dubbele meikers aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare tuinman. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, stronken, straatwerk, oude wortels, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie