Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

struikhedera-hedera-helix-arborescens-bestellen-bezorgen

Struikhedera (Hedera helix ‘Arborescens’) online bestellen

De Struikhedera (Hedera helix ‘Arborescens’) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina bieden wij veel nuttige info over deze Hedera. Bestellen kan gemakkelijk bij een van onze partners. Dankzij de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Groen, Wit, Zwart. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Juli, Augustus. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. Deze Struikhedera is al te koop voor €15,60.

Naam boomStruikhedera (Hedera helix ‘Arborescens’)
Latijnse naamHedera helix Arborescens
CategorieHedera
Prijsindicatie€15,60
KleurenGroen, Wit, Zwart
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuli, Augustus

Struikhedera (Hedera helix Arborescens) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Hedera helix ‘Arborescens’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Hedera zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Struikhedera Hedera helix Arborescens kunt kunt vinden. Zie ook meer informatie over de Zuileik (Quercus robur ‘Fastigiata Koster’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Hedera helix Arborescens (Struikhedera) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Struikhedera gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Bekijk ook relevante details zoals wortels, groeiwijze, snoeiwerk, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Struikhedera Hedera helix Arborescens is aan te planten in Elke grondsoort. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Met name in de groeimaanden (Juli, Augustus). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode is het noodzakelijk om de boom wat extra water te geven.

Struikhedera goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Hedera helix ‘Arborescens’

De Hedera helix ‘Arborescens’ is een mooie plant, die zowel in strakke als ook in speelsere tuinen niet misstaat. De plant kan een hoogte van 200cm bereiken, maar door te snoeien kunt u zelf de gewenste hoogte behouden. Het blad van de Hedera helix ‘Arborescens’ is klein, leerachtig, hartvormig en donkergroen van kleur. De plant is volledig wintergroen. In de nazomer (september-oktober) verschijnen de gele bolvormige bloemetjes waar vlinders en bijen dol op zijn. In de winter vormen zich uit deze bloemen zwarte bessen. De plant is buitengewoon sterk en vereist weinig tot geen verzorging. Snoeien mag, maar hoeft niet. Ook qua standplaats doet de Hedera helix ‘Arborescens’ niet moeilijk. Iedere standplaats is prima! Gebruik bij het aanplanten Aanplantgrond. Nog nooit had u zo’n makkelijke plant! De maximale hoogte ligt op ongeveer 150 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Klimmend, Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Wit, Zwart. De bloeitijd is Juli, Augustus. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Elke grondsoort. Niet vergeten: deze Hedera is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en wel bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Zuileik (Quercus robur ‘Fastigiata Koster’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormBreed / verspreid, Klimmend, Opgaand
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendJa
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Hedera helix ‘Arborescens’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Hedera helix Arborescens?

De kleur van het blad is Groen, Wit, Zwart. Hij komt tot bloei in Juli, Augustus. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats moet vrij zijn van stronken, bekabeling, puin, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Elke grondsoort.

Wat is een geschikte standplaats voor de Struikhedera?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan omwonenden: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Hedera helix Arborescens Struikhedera thuis laten leveren?

Je kunt een Struikhedera lekker makkelijk thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset en grond voeding. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Hedera helix Arborescens aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde boomexpert. Hierdoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je 100% zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, bekabeling, stronken, straatwerk, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie