Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-appelboom-malus-domestica-coxs-orange-pippin-bestellen-bezorgen

Patio appelboom (Malus domestica ‘Cox’s orange Pippin’) online bestellen

De Patio appelboom (Malus domestica ‘Cox’s orange Pippin’) direct online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal tref je veel nuttige info over deze Patio-fruitboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. Dit type Patio appelboom kan jij online kopen vanaf €20,25.

Naam boomPatio appelboom (Malus domestica ‘Cox’s orange Pippin’)
Latijnse naamMalus domestica Coxs orange Pippin
CategoriePatio-fruitboom
Prijsindicatie€20,25
KleurWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Patio appelboom (Malus domestica Coxs orange Pippin) laten bezorgen in de tuin (mei 2023)

De Malus domestica ‘Cox’s orange Pippin’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven verkoeling, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Patio-fruitboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Patio appelboom Malus domestica Coxs orange Pippin kunt bestellen (online). Of bekijk meer informatie over de Dwergabrikoos (Prunus armeniaca).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Coxs orange Pippin (Patio appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw boom wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Patio appelboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals wortels, snoeiwerk, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Patio appelboom Malus domestica Coxs orange Pippin kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om genoeg water te geven. Met name in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseren wij om regelmatig extra water toe te dienen.

Patio appelboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Malus domestica ‘Cox’s orange Pippin’

Deze mooie patio appelboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. Malus domestica ‘Cox’s orange Pippin’ is een vaste, sappige, aangenaam zure en zeer aromatische handappel. Bestuiving: enigszins zelf bestuivend, maar d.m.v. kruisbestuiving met o.a. ‘Elstar’, ‘Golden Delicious’ of ‘Topaz’ meer succes. Snoeien: in de winter of rond 1 juli. Takken zoveel mogelijk laten hangen (vruchtbaarder). Enkele nieuwe takken later er in buigen voor vervanging snoei. Te lange takken wegknippen. Bemesting: in de herfst een rijke gift van een organische meststof. Bij rijke vruchtdracht in de zomer nog een keer. Voeg matig kalk toe voor zoetere vruchten. Vormt lange slappe takken. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. De maximale hoogte ligt op ongeveer 150 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Patio. Qua kleuren zie je voornamelijk Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Dwergabrikoos (Prunus armeniaca).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Cox’s orange Pippin’ mei 2023
In welke kleur komt het blad van de Malus domestica Coxs orange Pippin?

De bladkleur is Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, straatwerk, grind, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is de juiste standplaats voor de Patio appelboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan andere bewoners: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Malus domestica Coxs orange Pippin Patio appelboom thuis laten bezorgen?

Je kunt de Patio appelboom eenvoudig laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals set met boompalen en mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Malus domestica Coxs orange Pippin aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele tuinman. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen straatwerk, bekabeling, stronken, puin en grind, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie