Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-appelboom-malus-domestica-james-grieve-bestellen-bezorgen

Patio appelboom (Malus domestica ‘James grieve’) online bestellen

De Patio appelboom (Malus domestica ‘James grieve’) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina lees je handige info over deze Patio-fruitboom. Je kunt direct online bestellen bij een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Roze, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 150 cm. Deze Patio appelboom is al te bestellen vanaf €20,25.

Naam boomPatio appelboom (Malus domestica ‘James grieve’)
Latijnse naamMalus domestica James grieve
CategoriePatio-fruitboom
Vanafprijs€20,25
KleurenRoze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Patio appelboom (Malus domestica James grieve) bezorgen aan huis (mei 2024)

De Malus domestica ‘James grieve’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Patio-fruitboom iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Patio appelboom Malus domestica James grieve online bestellen kan. Of bekijk alles over de Dwergperzik (Prunus persica).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica James grieve (Patio appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Patio appelboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als wortels, snoeiwerk, groeiwijze, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Patio appelboom Malus domestica James grieve kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom komt te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden is het een goed idee om de grond regelmatig te bevochtigen.

Patio appelboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Malus domestica ‘James grieve’

Deze mooie patio appelboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. Malus domestica ‘James grieve’ een sappige en zachte hand- en moesappel met een goed aroma. Bestuiving: zelf bestuivend, maar d.m.v. kruisbestuiving met o.a. ‘Benoni’, ‘Elstar’ of ‘Summerred’ meer succes. Snoeien: in de winter of rond 1 juli. Zorg voor horizontaal productiehout. Verticale loten geheel wegnemen. Bemesting: In de herfst een rijke gift van een organische meststof. Bij rijke vruchtdracht in de zomer nog een keer. Voeg matig kalk toe voor zoetere vruchten. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. De maximale groeihoogte is ongeveer 150 cm. De groeiwijze is Patio. Qua kleuren zie je voornamelijk Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Belangrijk detail: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Dwergperzik (Prunus persica).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘James grieve’ mei 2024
In welke kleur komt het blad van de Malus domestica James grieve?

De bladkleur is Roze, Wit. De boom groeit in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, stronken, grind, straatwerk enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is de ideale standplaats voor de Patio appelboom?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Malus domestica James grieve Patio appelboom in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Patio appelboom gemakkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals set met boompalen of potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica James grieve aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde tuinman. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen worteldoek, straatwerk, stronken, puin en grind, oude wortels en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie