Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Familieboom peer (Pyrus communis)

familieboom-peer-pyrus-communis-bestellen-bezorgen

Familieboom peer (Pyrus communis) online bestellen

De Familieboom peer (Pyrus communis) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze pagina tonen wij veel praktische info over deze Perenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De bladkleur is mooi: Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Deze Familieboom peer kan je al laten bezorgen vanaf €43,50.

Naam boomFamilieboom peer (Pyrus communis)
Latijnse naamPyrus communis
CategoriePerenboom
Vanafprijs€43,50
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Familieboom peer (Pyrus communis) bezorgen aan huis ([maandjaar])

De Pyrus communis geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven koele plekken in de tuin, zorgen voor zuurstof en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Perenboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Familieboom peer Pyrus communis online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Pindakaasboom (Clerodendrum trichotomum).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis (Familieboom peer) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Familieboom peer kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met tegelwerk, snoeiwerk, wortels, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  Deze Familieboom peer Pyrus communis is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem te ondersteunen.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte adviseren wij om regelmatig extra water toe te dienen.

Familieboom peer goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Pyrus communis

5 soorten peren aan 1 boom: Dit unieke leuke boompje geeft vijf verschillende vruchten, waardoor er gelijk een super bestuiving plaats vindt tijdens de bloei. Doordat er vijf verschillende vruchten aan groeien kunt u ook van vijf verschillende smaken genieten. Er zijn meerdere plukmomenten waardoor u heel lang plezier heeft van dit boompje. Het boompje kan zowel in pot op balkon of terras als in de volle grond geplant worden. Geef in de herfst organische mest, bij rijke vruchtdracht in de zomer nog een keer. Voeg matig kalk toe voor zoetere vruchten. Het boompje blijft kleiner door 3 à 4 keer per jaar bolvormige snoei toe te passen. Bewaren: Peren kunt u het beste koel, donker en droog bewaren. Ze zijn gevoelig voor kneuzingen en plekjes, dus behandel ze met zorg. Over de houdbaarheid valt weinig zeggen omdat dit sterk afhankelijk is van de rijpheid van de vrucht. De rijpheid van de peer kunt u controleren door het vruchtvlees naast het steeltje voorzichtig in te drukken. Bij rijpe peren geeft het vruchtvlees dan iets mee. Let op, vooral de zomerrassen rijpen erg snel door. Schoonmaken: Peren moeten voor gebruik altijd even gewassen worden. Consumptie: Handperen eet u, nadat u het steeltje verwijderd heeft, met schil en al op. Uiteraard kunt u naar eigen smaak de peer ook geschild of in stukjes nuttigen. Geschilde peren kleuren wel snel bruin. Om dit te voorkomen kunt u ze met wat citroensap besprenkelen. Peren worden meestal uit de hand gegeten, maar ook op de boterham smaken ze prima. Verder worden peren veel verwerkt in nagerechten. Wat zou u denken van peren uit de oven met chocoladesaus? Daarnaast kunt u peren verwerken tot jam, sap, compote, chutney en stroop. Stoofpeertjes moet u zoals de naam al zegt stoven. Deze gestoofde peertjes smaken heerlijk met vlees, kip of kaas. Voedingswaarde: Peren bevatten de minste fruitzuren. Daardoor zijn ze aanmerkelijk zoeter dan appelen. Peren zijn erg gezond en door het hoge gehalte aan kalk, kalium en fosfor werken ze vocht- en vet afdrijvend. Goed voor de lijn! De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Tip: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Pindakaasboom (Clerodendrum trichotomum).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis [maandjaar]
Wat zijn de kleuren van de Pyrus communis?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen puin, oude beplanting, bekabeling, worteldoek enz. Zo kan de boom goed wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Welke standplaats kiezen voor de Familieboom peer?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Kijk ook goed naar overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe kan ik de Pyrus communis Familieboom peer thuis laten leveren?

Je kunt een Familieboom peer moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit allerlei soorten, maten en andere essentials zoals boompalen, bamboestokken en grond voeding. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus communis aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een deskundige boomexpert. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, bekabeling, worteldoek, straatwerk, puin en grind en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie