Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kweepeer-cydonia-oblonga-leskovacz-bestellen-bezorgen

Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Leskovacz’) online bestellen

De Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Leskovacz’) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit platform lees je veel praktische informatie over deze Perenboom. Of bestel direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Dit type Kweepeer is te koop voor prijzen v.a. €28,95.

Naam boomKweepeer (Cydonia oblonga ‘Leskovacz’)
Latijnse naamCydonia oblonga Leskovacz
CategoriePerenboom
Vanafprijs€28,95
KleurenGeel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuni

Kweepeer (Cydonia oblonga Leskovacz) laten bezorgen in de tuin (december 2023)

De Cydonia oblonga ‘Leskovacz’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden schaduw, reinigen de lucht en bieden privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Perenboom iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In deze tabel vergelijk je populaire online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Kweepeer Cydonia oblonga Leskovacz online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Tupelo (Nyssa sylvatica).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cydonia oblonga Leskovacz (Kweepeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Een dag voor levering ontvang je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Kweepeer voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, snoeiwerk, schaduw, wortels.

 4. De aanplanting

  Deze Kweepeer Cydonia oblonga Leskovacz kan je volgens de kweker planten in Humus, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de groeimaanden (Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode wordt aangeraden om extra water te geven.

Kweepeer goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Belangrijke informatie over de Cydonia oblonga ‘Leskovacz’

De Cydonia oblonga ‘Leskovacz’ bloeit in mei met prachtige grote alleenstaande bloemen welke een wit- roze kleur hebben gevolgd door zeer grote goudgele appelvormige vruchten welke tot wel 1 kg kunnen wegen. De vruchten kunnen worden geplukt vanaf oktober en worden voornamelijk gebruikt voor jam, compote, sap, wijn en likeuren. De Cydonia oblonga ‘Leskovacz’ houdt van een standplaats in de zon of halfschaduw en verdraagt een temperatuur tot wel -25 °C. Gebruik bij het planten van deze Kweepeer Aanplantgrond en bij de half en hoogstam is het goed om een boompaal te plaatsen. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid. De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is Juni. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Humus, Voedzaam. Niet vergeten: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Tupelo (Nyssa sylvatica).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondHumus, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cydonia oblonga ‘Leskovacz’ december 2023
Wat is de kleur van de Cydonia oblonga Leskovacz?

De bladkleur is Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is Juni. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, oude wortels, straatwerk, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Humus, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Kweepeer?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat of droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Houd ook rekening met bladverlies en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Cydonia oblonga Leskovacz Kweepeer in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Kweepeer eenvoudig aan huis laten bezorgen. Online vind je verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boompalen en grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Cydonia oblonga Leskovacz aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende boomspecialist. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, straatwerk, puin en grind, stronken, worteldoek en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie