Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

tupelo-nyssa-sylvatica-bestellen-bezorgen

Tupelo (Nyssa sylvatica) online bestellen

De Tupelo (Nyssa sylvatica) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker bieden wij veel praktische info over deze Kleurende bomen. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de aangesloten winkels. Dankzij de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Oranje, Rood. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Juni. De uiteindelijke hoogte is 800 cm. Dit type Tupelo kan je al laten bezorgen vanaf €138,50.

Naam boomTupelo (Nyssa sylvatica)
Latijnse naamNyssa sylvatica
CategorieKleurende bomen
Verkoopprijs v.a.€138,50
KleurGeel, Groen, Oranje, Rood
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJuni

Tupelo (Nyssa sylvatica) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Nyssa sylvatica zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Kleurende bomen een hele goede optie. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Tupelo Nyssa sylvatica online bestellen kan. Of bekijk meer over de Libanonceder (Cedrus libani ‘Atlantica Aurea’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Nyssa sylvatica (Tupelo) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Tupelo kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, tegelwerk, groeiwijze, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  Een Tupelo Nyssa sylvatica plant je het beste in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen raden we aan de boom wat extra water te geven.

Tupelo goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Belangrijke informatie over de Nyssa sylvatica

De tupelo (Nyssa sylvatica) heeft glanzende tot ovaal vormige bladeren. De tupelo (Nyssa sylvatica) krijgt een mooie piramidale kroon die word gevormd door takken die sterk afhangen. Hierdoor vormt zich op den duur een breed eivormige, bijna ronde kroon. Het is de herfstkleur waardoor de tupelo zo opvalt. In het najaar toont de tupelo zich uitzonderlijk mooi in donkerrode, oranje en soms gele tinten voordat het blad afvalt. Plaats bij de boom een boompaal en aanplanten in aanplantgrond. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 800 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Oranje, Rood. Deze boom bloeit met name in Juni. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Kleurende bomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Libanonceder (Cedrus libani ‘Atlantica Aurea’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Nyssa sylvatica april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Nyssa sylvatica?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Oranje, Rood. De bladeren komen tot bloei in Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder grind, stronken, straatwerk, worteldoek enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Tupelo?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Nyssa sylvatica Tupelo aan huis laten leveren?

Jij kan een Tupelo makkelijk en snel tot in de tuin laten leveren. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en andere essentials zoals een boomband of mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is plus minus een week.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Nyssa sylvatica aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele bomenspecialist. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, oude wortels, stronken, bekabeling, straatwerk en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie