Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perenboom-pyrus-communis-beurre-alexandre-lucas-bestellen-bezorgen

Perenboom (Pyrus communis ‘Beurre Alexandre Lucas’) online bestellen

De Perenboom (Pyrus communis ‘Beurre Alexandre Lucas’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website check je veel nuttige info over deze Perenboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Deze Perenboom kan je al laten bezorgen vanaf €17,50.

Naam boomPerenboom (Pyrus communis ‘Beurre Alexandre Lucas’)
Latijnse naamPyrus communis Beurre Alexandre Lucas
CategoriePerenboom
Prijsindicatie€17,50
KleurGeel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Perenboom (Pyrus communis Beurre Alexandre Lucas) thuis bezorgen (juni 2024)

De Pyrus communis ‘Beurre Alexandre Lucas’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen schaduw, zorgen voor zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Perenboom een uitstekende keuze. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Perenboom Pyrus communis Beurre Alexandre Lucas online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Japanse sierkers (Prunus serrulata Kanzan).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Beurre Alexandre Lucas (Perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Perenboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, schaduw, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  De Perenboom Pyrus communis Beurre Alexandre Lucas kunt u aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het belangrijk om genoeg water te geven. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden is het noodzakelijk om extra water te geven.

Perenboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Extra informatie over de Pyrus communis ‘Beurre Alexandre Lucas’

De Pyrus communis ‘Beurre Alexandre Lucas’ is een perenboom die in het voorjaar bloeit met witte bloemen. De Pyrus communis ‘Beurre Alexandre Lucas’ is geen zelfbestuivende perenboom. Goede bestuivers zijn Beurré Hardy, Clapp’s, Conference, Triomphe de Vienne of Williams. De groen gele gladde vruchten van deze soort zijn rijp vanaf eind september tot begin oktober. De vrucht is iets korrelige, sappig en zoet van smaak. Deze vrucht word voornamelijk gebruikt als handpeer en is ook een goede peer om te bewaren. Na de oogst is het goed om de perenboom te snoeien. Zorg voor een mooie open kroon met voldoende vruchthout, snoeien kan het best in de periode januari tot maart wanneer het overdag niet vriest. Plaats bij de jonge boom een boompaal en gebruik aanplantgrond voor een goede start. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Goed om te weten: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Japanse sierkers (Prunus serrulata Kanzan).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Beurre Alexandre Lucas’ juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Pyrus communis Beurre Alexandre Lucas?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek moet vrij zijn van grind, straatwerk, puin, stronken enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Perenboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Houd ook rekening met schaduw en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Pyrus communis Beurre Alexandre Lucas Perenboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt deze Perenboom moeiteloos en snel aan huis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals een boompalenset en grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt de voordelige Pyrus communis Beurre Alexandre Lucas aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren boomverzorger. Dankzij deze service kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, straatwerk, stronken, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie