Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

vogelkers-prunus-padus-colorata-bestellen-bezorgen

Vogelkers (Prunus padus ‘Colorata’) online bestellen

De Vogelkers (Prunus padus ‘Colorata’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op Bomenbezorgen.nl bieden wij veel informatie en verzorgingstips voor deze Vogelkers. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Bruin, Groen, Rood, Roze, Zwart. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 800 cm. Deze Vogelkers is al te bestellen vanaf €54,50.

Naam boomVogelkers (Prunus padus ‘Colorata’)
Latijnse naamPrunus padus Colorata
CategorieVogelkers
Vanafprijs€54,50
KleurenBruin, Groen, Rood, Roze, Zwart
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Vogelkers (Prunus padus Colorata) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Prunus padus ‘Colorata’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Vogelkers het overwegen waard. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Vogelkers Prunus padus Colorata online kunt bestellen. Of vind informatie en tips voor de Japanse storax (Styrax japonicus).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus padus Colorata (Vogelkers) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en en genoeg licht krijgt. De Vogelkers voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan schaduw, tegelwerk, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Vogelkers Prunus padus Colorata kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In droge, warme zomers wordt het aanbevolen om extra water te geven.

Vogelkers goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Adviezen en informatie over de Prunus padus ‘Colorata’

Deze vogelkers (Prunus padus ‘Colorata’) groeid uit tot een forse struik of een kleine boom met een half open ronde kroon tot ongeveer 8 meter hoog. Opvallend is dat deze vogelkers (Prunus padus ‘Colorata’) met roodbruine bladeren uitloopt. In de zomer is het blad van deze vogelkers donkergroen met paarse nerven. De onderzijde van het blad is purperkleurig. De bloemen zijn lichtroze en staan in trossen in eind april. In de nazomer volgen zwartrode vruchten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 800 cm. De groeiwijze is Kroonvorm, Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Groen, Rood, Roze, Zwart. De groeiperiode is April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Vogelkers is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Japanse storax (Styrax japonicus).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormKroonvorm, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus padus ‘Colorata’ juni 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Prunus padus Colorata?

De bladkleur is Bruin, Groen, Rood, Roze, Zwart. Hij komt tot bloei in April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, puin, oude wortels, worteldoek enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Vogelkers?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en wortelopdruk.

Kan ik de Prunus padus Colorata Vogelkers bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan een Vogelkers moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Online vind je verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. tuinpalen en aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus padus Colorata aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele tuinman. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de aanplantplek dient vrij te zijn van puin en grind, straatwerk, worteldoek, oude wortels, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie