Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perenboom-pyrus-communis-bonne-louise-davranches-bestellen-bezorgen

Perenboom (Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’) online bestellen

De Perenboom (Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’) direct online bestellen en laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op Bomenbezorgen.nl bekijk je informatie en eigenschappen van deze Perenboom. Je kunt direct online bestellen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Geel, Groen, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Deze Perenboom is al te koop voor €17,50.

Naam boomPerenboom (Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’)
Latijnse naamPyrus communis Bonne Louise dAvranches
CategoriePerenboom
Verkoopprijs v.a.€17,50
KleurenBruin, Geel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Perenboom (Pyrus communis Bonne Louise dAvranches) thuis laten bezorgen (mei 2024)

De Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, ecologisch evenwicht en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Perenboom een hele goede optie. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Perenboom Pyrus communis Bonne Louise dAvranches kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Dwergsierkers op stam (Prunus incisa ‘Kojou no mai’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Bonne Louise dAvranches (Perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Een boom is een levend product. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Een dag voor levering ontvang je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Perenboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals wortels, bewatering, tegelwerk, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Perenboom Pyrus communis Bonne Louise dAvranches kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het van levensbelang om genoeg water te geven. Vooral in de bloeimaanden (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de zomerdagen is het slim om de grond regelmatig te bevochtigen.

Perenboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Adviezen en informatie over de Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’

De Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’ is een perenboom die in april/mei bloeit met witte bloemen. Voor de bestuiving van de Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’ is een andere perenboom nodig zoals Conference of Doyenné du Comice. De handperen van deze perenbomen hebben een zachtzure aromatische smaak en kunnen worden geplukt vanaf eind september. De vruchten kunnen dan worden bewaard tot eind oktober op een koele donkere plaats. Na de oogst is het goed om de boom zo te snoeien dat er weer een mooie open kroon ontstaat met voldoende oudere takken voor het volgende seizoen, snoeien kan het best in de periode januari tot maart wanneer het overdag niet vriest. Bij de boom is het goed om een boompaal te plaatsen en gebruik aanplantgrond voor een goede start. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bruin, Geel, Groen, Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Goed om te weten: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Dwergsierkers op stam (Prunus incisa ‘Kojou no mai’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Bonne Louise d’Avranches’ mei 2024
In welke kleur komt het blad van de Pyrus communis Bonne Louise dAvranches?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Geel, Groen, Wit. De boom groeit in Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen oude beplanting, straatwerk, puin, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Perenboom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd ook rekening met de buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Pyrus communis Bonne Louise dAvranches Perenboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Perenboom probleemloos tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals binddraad of potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, plus minus een week.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Pyrus communis Bonne Louise dAvranches aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een gespecialiseerde boomexpert. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder puin en grind, stronken, bekabeling, straatwerk, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie