Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

hoogstam-dikke-kaki-boom-diospyros-kaki-bestellen-bezorgen

Hoogstam dikke Kaki boom (Diospyros kaki) online bestellen

De Hoogstam dikke Kaki boom (Diospyros kaki) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit portaal bieden wij informatie en eigenschappen van deze Kakiboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 450 cm. Dit type Hoogstam dikke Kaki boom kan je al laten bezorgen vanaf €434,75.

Naam boomHoogstam dikke Kaki boom (Diospyros kaki)
Latijnse naamDiospyros kaki
CategorieKakiboom
Verkoopprijs v.a.€434,75
KleurenGeel
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Hoogstam dikke Kaki boom (Diospyros kaki) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Diospyros kaki is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Kakiboom een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Hoogstam dikke Kaki boom Diospyros kaki online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Chinees klokje op stam (Forsythia intermedia ‘Week-End’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Diospyros kaki (Hoogstam dikke Kaki boom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die het water goed afvoert en dagelijks voldoende zon krijgt. De Hoogstam dikke Kaki boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, wortels, snoeiwerk, bewatering.

 4. De aanplanting

  Deze Hoogstam dikke Kaki boom Diospyros kaki kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Monteer eventueel ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Met name in het bloeiseizoen (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. Tijdens de zomerdagen is het slim om wat aanvullend water bij te geven.

Hoogstam dikke Kaki boom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Diospyros kaki

De Diospyros Kaki, ook wel Kaki Boom, is een zelfbestuivende boom welke heerlijke exotische vruchten geeft welke zoet van smaak zijn. In het voorjaar bloeit de Kaki Boom met mooie gele bloesem. Na de bloei verschijnen de rood- oranje vruchten welke rijp zijn vanaf oktober en goed te gebruiken zijn als handfruit of te verwerken als bijvoorbeeld compote. De Diospyros Kaki is een blikvanger in uw tuin wanneer in de herfst de bladeren prachtig verkleuren naar mooi geel en rood. Deze Kaki Boom is ook in ons klimaat goed te kweken en is goed winterhard tot wel -15 graden. Het is een oudere fruitboom van minimaal 12 jaar oud. Direct goede vruchtopbrengst en sterk in de groei direct na het planten. Plant de Diospyros Kaki met Aanplantgrond. De maximale groeihoogte is ongeveer 450 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Bossig. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel. De bloeiperiode is April, Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Kakiboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Chinees klokje op stam (Forsythia intermedia ‘Week-End’).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormBossig
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Diospyros kaki april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Diospyros kaki?

De bladkleur is Geel. De boom groeit in April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder oude beplanting, bekabeling, straatwerk, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Hoogstam dikke Kaki boom?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd ook rekening met de buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Diospyros kaki Hoogstam dikke Kaki boom thuis laten leveren?

Jij kan een Hoogstam dikke Kaki boom lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor en mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Diospyros kaki aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een ervaren bomenspecialist. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, bekabeling, puin en grind, straatwerk, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie