Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perenboom-pyrus-communis-clapps-favourite-bestellen-bezorgen

Perenboom (Pyrus communis ‘Clapp’s Favourite’) online bestellen

De Perenboom (Pyrus communis ‘Clapp’s Favourite’) voordelig online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijker bieden wij veel nuttige informatie over deze Perenboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Dankzij de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Geel, Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Deze Perenboom kan jij online kopen vanaf €17,50.

Naam boomPerenboom (Pyrus communis ‘Clapp’s Favourite’)
Latijnse naamPyrus communis Clapps Favourite
CategoriePerenboom
Prijsindicatie€17,50
KleurBruin, Geel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Perenboom (Pyrus communis Clapps Favourite) bezorgen aan huis (mei 2023)

De Pyrus communis ‘Clapp’s Favourite’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, ecologisch evenwicht en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Perenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Perenboom Pyrus communis Clapps Favourite kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Japanse sierkers op stam (Prunus serrulata ‘Kanzan’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Clapps Favourite (Perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Perenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als wortels, tegelwerk, bewatering, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Perenboom Pyrus communis Clapps Favourite plant je het beste in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden adviseren wij om wekelijks te sproeien.

Perenboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Pyrus communis ‘Clapp’s Favourite’

De Pyrus communis ‘Clapp’s Favourite’ is een perenboom die eind mei bloeit met witte bloemen. Goede bestuivers voor de Pyrus communis ‘Clapp’s Favourite’ zijn Conference of Doyenné du Comice. De langwerpige geel/groene vruchten met een sappige zoete smaak kunnen eind augustus worden geplukt en worden bewaard tot eind november. Na de oogst is het goed om de boom te snoeien zorg dan voor een open kroon met voldoende oude takken, snoeien kan het best in de periode januari tot maart wanneer het overdag niet vriest. Deze perenboom kan geleverd worden als struik, half- en hoogstam. Plaats bij de half- en hoogstammen een boompaal en meng aanplantgrond door de bestaande grond voor een goede start. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bruin, Geel, Groen, Wit. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Opmerking: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Japanse sierkers op stam (Prunus serrulata ‘Kanzan’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Clapp’s Favourite’ mei 2023
In welke kleur komt het blad van de Pyrus communis Clapps Favourite?

De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen, Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen grind, straatwerk, worteldoek, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Perenboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Kijk ook goed naar overhangende takken en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Pyrus communis Clapps Favourite Perenboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Perenboom zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Online vind je verschillende formaten en extra’s zoals een boompalenset en aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus communis Clapps Favourite aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele bomenspecialist. Hierdoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de plantplaats dient vrij te zijn van stronken, oude wortels, worteldoek, straatwerk, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie