Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perenboom-pyrus-communis-gieser-wildeman-bestellen-bezorgen

Perenboom (Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’) online bestellen

De Perenboom (Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op Bomenbezorgen.nl tref je handige informatie over deze Perenboom. Of laat direct deze boom bezorgen door jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Bruin, Geel, Groen, Rood, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Deze Perenboom is al te bestellen vanaf €17,50.

Naam boomPerenboom (Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’)
Latijnse naamPyrus communis Gieser Wildeman
CategoriePerenboom
Prijsindicatie€17,50
KleurenBruin, Geel, Groen, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Perenboom (Pyrus communis Gieser Wildeman) thuis bezorgen (mei 2023)

De Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Perenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Perenboom Pyrus communis Gieser Wildeman kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Olijfwilg Boomvorm (Elaeagnus Ebbingei).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Gieser Wildeman (Perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Perenboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, schaduw, wortels, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  De Perenboom Pyrus communis Gieser Wildeman kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In een periode van droogte is het slim om regelmatig extra water toe te dienen.

Perenboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Extra informatie over de Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’

De Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’ is een perenboom die eind mei bloeit met witte bloemen.Pyrus communis ‘Gieser Wilderman’ is een zelfbestuivende perenboom. Bij bestuiving door andere perenbomen krijgt de boom vaak meer en grotere vruchten. Geschikte kruisbestuivers zijn onder andere Conference en Triomphe de Vienne. De rode stoofperen zijn begin oktober plukrijp en vanaf half november consumptierijp, de peren kunnen worden bewaart tot en met maart. Na de oogst is het goed de boom weer te snoeien, zorg dan voor een mooie open kroon met voldoende oudere takken, snoeien kan het best in de periode januari tot maart wanneer het overdag niet vriest. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik Aanplantgrond voor een goede start. De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kroonvorm. De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen, Rood, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk detail: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Olijfwilg Boomvorm (Elaeagnus Ebbingei).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’ mei 2023
Welke kleur heeft het blad van de Pyrus communis Gieser Wildeman?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Geel, Groen, Rood, Wit. Het blad bloeit op in Maart, April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar je de boom plant dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, worteldoek, oude beplanting, bekabeling enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Perenboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat en niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Kijk ook goed naar schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe kan ik de Pyrus communis Gieser Wildeman Perenboom aan huis laten leveren?

Je kunt deze Perenboom eenvoudig laten bezorgen tot in de tuin. Via internet bestel je meerdere hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband en grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Pyrus communis Gieser Wildeman aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare hovenier. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de plek waar je het laat planten dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, puin en grind, oude wortels, straatwerk, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie