Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

olijfwilg-boomvorm-elaeagnus-ebbingei-bestellen-bezorgen

Olijfwilg Boomvorm (Elaeagnus Ebbingei) online bestellen

De Olijfwilg Boomvorm (Elaeagnus Ebbingei) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijker bekijk je veel praktische informatie over deze Olijfwilg. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Grijs, Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is September, Oktober. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Deze Olijfwilg Boomvorm kan je al laten bezorgen vanaf €217,75.

Naam boomOlijfwilg Boomvorm (Elaeagnus Ebbingei)
Latijnse naamElaeagnus Ebbingei
CategorieOlijfwilg
Verkoopprijs v.a.€217,75
KleurGrijs, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeSeptember, Oktober

Olijfwilg Boomvorm (Elaeagnus Ebbingei) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Elaeagnus Ebbingei is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren koele plekken in de tuin, ze produceren zuurstof en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Olijfwilg het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Bij deze service wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In deze tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Olijfwilg Boomvorm Elaeagnus Ebbingei online kopen kan. Of bekijk meer informatie over de Bolprunus op stam (Prunus eminens ‘Umbraculifera’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Elaeagnus Ebbingei (Olijfwilg Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Olijfwilg Boomvorm gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, tegelwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Olijfwilg Boomvorm Elaeagnus Ebbingei is aan te planten in Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (September, Oktober). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers is het een goed idee om de kluit extra nat te houden.

Olijfwilg Boomvorm goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Elaeagnus Ebbingei

De Elaeagnus Ebbingei is een groenblijvende, bossige boom en is winterhard tot -18 graden. Deze Olijfwilg heeft langwerpige, donkergroene bladeren welke aan de onderkant zilverkleurig zijn. In het najaar bloeit de Elaeagnus Ebbingei met klokvormige, zilverwitte bloemen welke een zoete geur hebben. Na de bloei vormen zich bessen welke vanaf april rijp zijn. De bessen zijn rood van kleur en hebben een zilveren glans. Van de zuurzoete vruchten kunt u jam en confituur maken maar ook kunt u olie van de bessen persen. Van de bloesem kan likeur gemaakt worden. De Olijfwilg groeit het beste op een zonnige, warme plaats maar verdraagt ook halfschaduw. Gebruik bij het aanplanten van de Elaeagnus Ebbingei Aanplantgrond en een Boompaal. De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Grijs, Groen, Wit. De bloeiperiode is September, Oktober. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Normale grond. Belangrijk detail: deze Olijfwilg is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Bolprunus op stam (Prunus eminens ‘Umbraculifera’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondNormale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Elaeagnus Ebbingei april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Elaeagnus Ebbingei?

De belangrijkste kleuren zijn Grijs, Groen, Wit. De boom groeit in September, Oktober. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van oude beplanting, straatwerk, worteldoek, bekabeling enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Kies een van de volgende grondsoorten: Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Olijfwilg Boomvorm?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd ook rekening met de buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Elaeagnus Ebbingei Olijfwilg Boomvorm thuis laten leveren?

Jij kan de Olijfwilg Boomvorm makkelijk en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals tuinpalen of aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Elaeagnus Ebbingei aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele hovenier. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en mag je erop vertrouwen dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen worteldoek, stronken, straatwerk, bekabeling, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie