Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perzikboom-prunus-persica-charles-ingouf-bestellen-bezorgen

Perzikboom (Prunus persica ‘Charles Ingouf’) online bestellen

De Perzikboom (Prunus persica ‘Charles Ingouf’) eenvoudig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal tonen wij veel praktische info over deze Perzikboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Groen, Rood, Roze. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April. De uiteindelijke hoogte is 300 cm. Dit type Perzikboom is al te koop voor €26,95.

Naam boomPerzikboom (Prunus persica ‘Charles Ingouf’)
Latijnse naamPrunus persica Charles Ingouf
CategoriePerzikboom
Verkoopprijs v.a.€26,95
KleurenGroen, Rood, Roze
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Perzikboom (Prunus persica Charles Ingouf) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Prunus persica ‘Charles Ingouf’ is een echte eyecatcher. Bomen geven verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Perzikboom een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Perzikboom Prunus persica Charles Ingouf online bestellen kan. Of bekijk meer over de Appelboom (Malus domestica ‘Elshard’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Charles Ingouf (Perzikboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Perzikboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, tegelwerk, snoeiwerk, wortels.

 4. De aanplanting

  Een Perzikboom Prunus persica Charles Ingouf kan men aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond om hem te ondersteunen.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de droge hete zomermaanden is het een goed idee om wekelijks te sproeien.

Perzikboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Prunus persica ‘Charles Ingouf’

De Prunus persica ‘Charles Ingouf’ is een zelfbestuivende perzik. Bloeit in april en mei met lichtroze stervormige bloemen met een donkerroze centrum. De lichtbehaarde vruchten (perzikken) van de Perzik Charles Ingouf hebben een groengele grondkleur met een intense karmijnrode kleur aan de zonnezijde, ze hebben een sappig wit vruchtvlees. Het is een matige groeier die houdt van een warme standplaats. Bladverliezend. Aanplanten in Aanplantgrond. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 300 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm. De kleur van het blad is Groen, Rood, Roze. Deze boom bloeit met name in April. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Belangrijk detail: deze Perzikboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Appelboom (Malus domestica ‘Elshard’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Charles Ingouf’ februari 2024
In welke kleur komt het blad van de Prunus persica Charles Ingouf?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Rood, Roze. De groeiperiode is April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen straatwerk, stronken, grind, bekabeling enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Wat is een geschikte standplaats voor de Perzikboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let ook goed op de schutting: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar schaduwvorming en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Prunus persica Charles Ingouf Perzikboom thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Perzikboom zonder gedoe aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende formaten en extra’s zoals binddraad of potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Prunus persica Charles Ingouf aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame bomenspecialist. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Niet vergeten: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van straatwerk, bekabeling, stronken, worteldoek, puin en grind en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie