Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perzikboom-prunus-persica-peregrine-bestellen-bezorgen

Perzikboom (Prunus persica ‘Peregrine’) online bestellen

De Perzikboom (Prunus persica ‘Peregrine’) online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal check je uitgebreide informatie over deze Perzikboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Geel, Groen, Rood, Roze. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Deze Perzikboom is al te bestellen vanaf €26,95.

Naam boomPerzikboom (Prunus persica ‘Peregrine’)
Latijnse naamPrunus persica Peregrine
CategoriePerzikboom
Verkoopprijs v.a.€26,95
KleurGeel, Groen, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Perzikboom (Prunus persica Peregrine) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Prunus persica ‘Peregrine’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is deze Perzikboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Perzikboom Prunus persica Peregrine kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Appelboom (Malus domestica ‘Delcorf’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Peregrine (Perzikboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Perzikboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan schaduw, snoeiwerk, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Deze Perzikboom Prunus persica Peregrine kunt u aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode is het verstandig om de boom wat extra water te geven.

Perzikboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Prunus persica ‘Peregrine’

De Prunus persica Peregrine is een zelfbestuinde perzik. Bloeit in april en mei met lichtroze stervormige bloemen. Dit mooie lente tafereel zal plaats maken voor de ontwikkeling van de vruchten. Rond augustus kun je de ‘Peregrine’ perziken van de takken plukken. De vruchten zijn donkerrood van kleur met een wit vruchtvlees en heeft een lekkere zoete smaak. De Perzik peregrine houdt van een warme standplaats. Bladverliezend. Aanplanten in Aanplantgrond. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kroonvorm. De kleur van het blad is Geel, Groen, Rood, Roze. Deze boom bloeit met name in April. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Opmerking: deze Perzikboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Appelboom (Malus domestica ‘Delcorf’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Peregrine’ juni 2024
In welke kleur komt het blad van de Prunus persica Peregrine?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Rood, Roze. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, straatwerk, puin, worteldoek enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Perzikboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Houd ook rekening met mogelijke ongewenste schaduw en wortelopdruk.

Kan ik de Prunus persica Peregrine Perzikboom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Perzikboom zonder gedoe aan huis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en extra’s zoals boom palenboor of mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus persica Peregrine aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare hovenier. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de aanplantplek moet vrij zijn van straatwerk, stronken, bekabeling, worteldoek, puin en grind en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie