Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-delcorf-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Delcorf’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Delcorf’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit platform vind je veel praktische info over deze Appelboom. Of bestel direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Dit type Appelboom kan jij online kopen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Delcorf’)
Latijnse naamMalus domestica Delcorf
CategorieAppelboom
Vanafprijs€17,50
KleurenGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Delcorf) thuis bezorgen (mei 2023)

De Malus domestica ‘Delcorf’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven verkoeling, ze produceren zuurstof en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Appelboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je populaire online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Delcorf kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Treurwilg (Salix sepulcralis ‘Tristis’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Delcorf (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Appelboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan bewatering, snoeiwerk, groeiwijze, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Appelboom Malus domestica Delcorf is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom voldoende water geven. Vooral in het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de zomerdagen is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Appelboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Adviezen en informatie over de Malus domestica ‘Delcorf’

De Malus domestica ‘Delcorf’ is een appelboom met witte bloemen in het voorjaar. Malus domestica ‘Delcorf’ is een zelfbestuivende appelboom. Voor kruisbestuiving, en meer vruchten, is nodig een Discovery, Elstar of Golden Delicious. De vrucht van deze appelboom heeft een heerlijke aromatische smaak. De appels zijn eetbaar vanaf augustus tot september. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Het is een oranje-rode handappel. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Treurwilg (Salix sepulcralis ‘Tristis’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Delcorf’ mei 2023
Wat is de kleur van de Malus domestica Delcorf?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Het blad bloeit op in Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plantplaats moet schoon zijn, dus geen stronken, bekabeling, puin, oude beplanting enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Appelboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe kan ik de Malus domestica Delcorf Appelboom aan huis laten leveren?

Je kunt een Appelboom makkelijk en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Via internet bestel je allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken en grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica Delcorf aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare bomenspecialist. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, bekabeling, stronken, puin en grind, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie