Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perzikboom-prunus-persica-wassenberger-bestellen-bezorgen

Perzikboom (Prunus persica ‘Wassenberger’) online bestellen

De Perzikboom (Prunus persica ‘Wassenberger’) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijkingssite tref je veel praktische info over deze Perzikboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Rood, Roze. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April. De maximale hoogte is ongeveer 300 cm. Dit type Perzikboom is al te bestellen vanaf €26,95.

Naam boomPerzikboom (Prunus persica ‘Wassenberger’)
Latijnse naamPrunus persica Wassenberger
CategoriePerzikboom
Verkoopprijs v.a.€26,95
KleurGeel, Groen, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril

Perzikboom (Prunus persica Wassenberger) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Prunus persica ‘Wassenberger’ is een echte eyecatcher. Bomen geven koele plekken in de tuin, reinigen de lucht en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Perzikboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Perzikboom Prunus persica Wassenberger online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Appelboom (Malus domestica ‘Goudreinet’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Wassenberger (Perzikboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Perzikboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Bekijk ook relevante details zoals wortels, snoeiwerk, groeiwijze, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Perzikboom Prunus persica Wassenberger kan men aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Monteer eventueel ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Met name in de groeiperiode (April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de zomerdagen adviseert de kweker om regelmatig extra water toe te dienen.

Perzikboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Prunus persica ‘Wassenberger’

De Prunus persica ‘Wassenberger’ is een zelfbestuivende perzik. Bloeit in april en mei met lichtroze stervormige bloemen. Geeft perziken die begin september rijp zijn. Ze zijn rond, geel/rood, middelgroot, sappig en goed van smaak. De perzik Wassenberger is een grillige boom. Bladverliezend. Aanplanten in Aanplantgrond. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kroonvorm. De kleur van het blad is Geel, Groen, Rood, Roze. De bloeiperiode is April. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Tip: deze Perzikboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Appelboom (Malus domestica ‘Goudreinet’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Wassenberger’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Prunus persica Wassenberger?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Rood, Roze. De boom groeit in April. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De aanplantplek moet schoon zijn, dus geen worteldoek, bekabeling, oude beplanting, puin enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Wat is een geschikte standplaats voor de Perzikboom?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd ook rekening met de buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Prunus persica Wassenberger Perzikboom thuis laten bezorgen?

Je kunt een Perzikboom moeiteloos en snel aan huis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je verschillende formaten en extra’s zoals tuinpalen en mest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Prunus persica Wassenberger aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame boomverzorger. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, worteldoek, oude wortels, puin en grind, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie