Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

pijnboom-pinus-wallichiana-bestellen-bezorgen

Pijnboom (Pinus wallichiana) online bestellen

De Pijnboom (Pinus wallichiana) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op Bomenbezorgen.nl bieden wij handige info over deze Pinus. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw, Bruin, Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Deze Pijnboom kan jij online kopen vanaf €26,75.

Naam boomPijnboom (Pinus wallichiana)
Latijnse naamPinus wallichiana
CategoriePinus
Verkoopprijs v.a.€26,75
KleurBlauw, Bruin, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJuni

Pijnboom (Pinus wallichiana) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Pinus wallichiana is tegenwoordig erg populair. Bomen geven verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor diepte in je tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Pinus iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Pijnboom Pinus wallichiana kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Perenboom (Pyrus communis ‘Conference’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus wallichiana (Pijnboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Pijnboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Bekijk ook relevante details zoals bewatering, tegelwerk, wortels, schaduw.

 4. De aanplanting

  Zo’n Pijnboom Pinus wallichiana kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Vooral in de bloeimaanden (Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden raden we aan wat aanvullend water bij te geven.

Pijnboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Pinus wallichiana

De Pinus wallichiana is een conifeer met brede, kegelvormige groei. In de West-Europese klimaatzone kan de Pinus wallichiana 1500cm hoog worden. In het Himalaya gebergte, waar de boom van nature voorkomt, kan hij een hoogte van 4300cm bereiken. De lange, hangende, blauwgroene naalden staan in bundels van vijf op de takken. De effen schors verkleurt van grijsgroen naar donkergrijs. De Pinus wallichiana draagt bruine, cilindrische kegels. De Pijnboom is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De Pinus Wallichiana komt het beste tot zijn recht als solitair of in groepen in de border.De Pinus wallichiana gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kegel. Qua kleuren zie je voornamelijk Blauw, Bruin, Groen. De bloeiperiode is Juni. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Tip: deze Pinus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Perenboom (Pyrus communis ‘Conference’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus wallichiana februari 2024
Wat zijn de kleuren van de Pinus wallichiana?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw, Bruin, Groen. De bladeren komen tot bloei in Juni. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, oude beplanting, oude wortels, puin enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Pijnboom?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat of droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Pinus wallichiana Pijnboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Pijnboom probleemloos thuis laten afleveren. Via internet bestel je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals set met boompalen en grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Pinus wallichiana aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige boomverzorger. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de plek waar je het laat planten dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, bekabeling, worteldoek, straatwerk, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie