Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

italiaanse-populier-populus-nigra-italica-bestellen-bezorgen

Italiaanse populier (Populus nigra ‘Italica’) online bestellen

De Italiaanse populier (Populus nigra ‘Italica’) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal lees je veel info en tips voor deze Populier. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Groen, Katjes, Rood. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Dit type Italiaanse populier is al te bestellen vanaf €44,50.

Naam boomItaliaanse populier (Populus nigra ‘Italica’)
Latijnse naamPopulus nigra Italica
CategoriePopulier
Vanafprijs€44,50
KleurGroen, Katjes, Rood
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April

Italiaanse populier (Populus nigra Italica) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Populus nigra ‘Italica’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren schaduw, ze produceren zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Populier een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Italiaanse populier Populus nigra Italica online kan kopen. Of bekijk meer over de Magnolia op stam (Magnolia ‘Susan’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Populus nigra Italica (Italiaanse populier) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Italiaanse populier gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, schaduw, bewatering, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Deze Italiaanse populier Populus nigra Italica is aan te planten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te ondersteunen.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Vooral in het bloeiseizoen (Maart, April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode wordt aangeraden om wat aanvullend water bij te geven.

Italiaanse populier goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Populus nigra ‘Italica’

De italiaanse populier (Populus nigra ‘Italica’) is een snel groeiende smalle zuilvormige boom. De takken van de italiaanse populier (Populus nigra ‘Italica’) groeien bijna verticaal aan de boom. het blad van de italiaanse populier is ruitvormig en lichtgroen van kleur. halverwege het voorjaar bloeid de italiaanse populier met rode katjes. Plaats bij de populier een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze is Opgaand, Zuilvormig. Samenvatting van de kleur: Groen, Katjes, Rood. De bloeitijd is Maart, April. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Populier is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Magnolia op stam (Magnolia ‘Susan’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Populus nigra ‘Italica’ april 2024
Wat is de kleur van de Populus nigra Italica?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Katjes, Rood. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder oude beplanting, stronken, oude wortels, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Italiaanse populier?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Populus nigra Italica Italiaanse populier in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt zo’n Italiaanse populier snel en voordelig in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals tuinpalen of bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Populus nigra Italica aanbieding thuisbezorgd en geplant door een professionele tuinman. Door deze handige service kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder puin en grind, bekabeling, oude wortels, stronken, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie