Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

magnolia-op-stam-magnolia-susan-bestellen-bezorgen

Magnolia op stam (Magnolia ‘Susan’) online bestellen

De Magnolia op stam (Magnolia ‘Susan’) online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijker tref je veel praktische info over deze Magnolia. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Rood, Roze. De beste standplaats is Halfschaduw. De groeiperiode is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Dit type Magnolia op stam is al te bestellen vanaf €58,50.

Naam boomMagnolia op stam (Magnolia ‘Susan’)
Latijnse naamMagnolia Susan
CategorieMagnolia
Vanafprijs€58,50
KleurenGroen, Rood, Roze
Beste standplaatsHalfschaduw
BloeiperiodeMei

Magnolia op stam (Magnolia Susan) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Magnolia ‘Susan’ is een echte eyecatcher. Bomen leveren een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Magnolia iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hierna vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Magnolia op stam Magnolia Susan online kan kopen. Of bekijk alles over de Sikkelden (Cryptomeria japonica ‘Compressa’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia Susan (Magnolia op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Magnolia op stam kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, schaduw, wortels, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  De Magnolia op stam Magnolia Susan kan men aanplanten in Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de bloeimaanden (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode wordt aangeraden om wekelijks te sproeien.

Magnolia op stam goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Magnolia ‘Susan’

De Magnolia ‘Susan’ op stam bloeit meestal in april met donkerroze, banaanvormige bloemen. Sommige bloemen gaan meer openstaan in een soort waaiervorm. De Magnolia ‘Susan’ (Magnolia op stam) heeft ovale bladeren welke na de bloei zichtbaar worden. Deze Magnolia op stam is winterhard maar wel bladverliezend. De Magnolia ‘Susan’ kan uitgroeien tot een volwaardige boom maar is goed te snoeien. Gebruik Tuinplantengrond bij het aanplanten voor de voeding. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 300 cm. De groeiwijze is Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Rood, Roze. De bloeiperiode is Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw. De beste aanplantgrond is: Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk detail: deze Magnolia is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Sikkelden (Cryptomeria japonica ‘Compressa’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondHumus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia ‘Susan’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Magnolia Susan?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Rood, Roze. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van puin, stronken, oude beplanting, grind enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Kies een van de volgende grondsoorten: Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Magnolia op stam?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Magnolia Susan Magnolia op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Magnolia op stam lekker makkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en extra’s zoals een boompalenset of grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Magnolia Susan aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare bomenspecialist. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Advies: de plantplaats moet vrij zijn van worteldoek, stronken, oude wortels, bekabeling, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie