Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

rode-esdoorn-acer-platanoides-deborah-bestellen-bezorgen

Rode esdoorn (Acer platanoides ‘Deborah’) online bestellen

De Rode esdoorn (Acer platanoides ‘Deborah’) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op Bomenbezorgen.nl bieden wij veel praktische info over deze Rode esdoorn. Of bestel direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Geel, Groen, Paars, Rood, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Deze Rode esdoorn kan jij online kopen vanaf €49,50.

Naam boomRode esdoorn (Acer platanoides ‘Deborah’)
Latijnse naamAcer platanoides Deborah
CategorieRode esdoorn
Verkoopprijs v.a.€49,50
KleurenBruin, Geel, Groen, Paars, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Rode esdoorn (Acer platanoides Deborah) bezorgen aan huis (mei 2023)

De Acer platanoides ‘Deborah’ is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Rode esdoorn een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Rode esdoorn Acer platanoides Deborah online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Amandel leiboom (Prunus dulcis leivorm).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides Deborah (Rode esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Rode esdoorn kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, snoeiwerk, bewatering, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Rode esdoorn Acer platanoides Deborah kunt u aanplanten in Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het essentieel om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (April, Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden wordt aangeraden om de grond regelmatig te bevochtigen.

Rode esdoorn goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Acer platanoides ‘Deborah’

De Acer Acer platanoides ‘Deborah’ heeft een breed piramidale kroon en bereikt een hoogte van circa 15 m. Het blad loopt in het voorjaar glanzend paarsrood uit, later wordt het donkergroen. Herfstkleur oranjegeel. De boom gedijt goed in stedelijke bebouwing. Daarnaast wordt hij gebruikt als laanboom. Deze cultivar stelt meer eisen aan de bodem dan de soort, zij verlangt een goede vruchtbare grond. De boom is goed windbestendig. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Kroonvorm, Pyramide. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Geel, Groen, Paars, Rood, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei, Juni. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond. Belangrijk detail: deze Rode esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Amandel leiboom (Prunus dulcis leivorm).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm, Pyramide
Geschikte grondHumus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer platanoides ‘Deborah’ mei 2023
Welke kleur heeft het blad van de Acer platanoides Deborah?

De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen, Paars, Rood, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, straatwerk, grind, worteldoek enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Rode esdoorn?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De bodem moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let erop dat hij voldoende vrij staat: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Acer platanoides Deborah Rode esdoorn thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Rode esdoorn makkelijk en snel tot in de tuin laten leveren. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen en bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Acer platanoides Deborah aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele tuinman. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, stronken, bekabeling, oude wortels, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie