Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

rode esdoorn-bestellen-bezorgen

Rode esdoorn online bestellen

De Rode esdoorn goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina check je uitgebreide informatie over deze Rode esdoorn. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Bruin, Groen, Rood, Roze. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Deze Rode esdoorn is al te koop voor €51,25.

Naam boomRode esdoorn
Latijnse naamAcer rubrum
Vanafprijs€51,25
KleurBruin, Groen, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Rode esdoorn (Acer rubrum) thuis laten bezorgen (februari 2024)

De Acer rubrum is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Rode esdoorn een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Rode esdoorn Acer rubrum online kopen kan. Of bekijk meer informatie over de Pruimenboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer rubrum (Rode esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Rode esdoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, schaduw, snoeiwerk, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Rode esdoorn Acer rubrum kan men aanplanten in Humus, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het cruciaal om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (April, Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden adviseert de kweker om de grond regelmatig te bevochtigen.

Rode esdoorn goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Soorten Rode esdoornBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Acer rubrum Rode esdoorn thuis laten leveren?

Je kunt een Rode esdoorn probleemloos laten leveren aan huis. Online vind je diverse soorten groottes en extra’s zoals boompalen, bamboestokken of bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Acer rubrum aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige hovenier. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, puin en grind, stronken, straatwerk en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie