Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Hoogstam dikke Amandelboom (Prunus dulcis)

hoogstam-dikke-amandelboom-prunus-dulcis-bestellen-bezorgen

Hoogstam dikke Amandelboom (Prunus dulcis) online bestellen

De Hoogstam dikke Amandelboom (Prunus dulcis) gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je uitgebreide informatie over deze Amandelboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Met de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De bladkleur is mooi: roze, wit. De beste standplaats voor deze boom is Zon. Hij begint te boeien in Maart, April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 600 cm. Dit type Hoogstam dikke Amandelboom kan jij online kopen vanaf €254,75.

Naam boomHoogstam dikke Amandelboom (Prunus dulcis)
Latijnse naamPrunus dulcis
CategorieAmandelboom
Verkoopprijs v.a.€254,75
Kleurroze, wit
Beste standplaatsZon
BloeiperiodeMaart, April

Hoogstam dikke Amandelboom (Prunus dulcis) laten bezorgen in de tuin ([maandjaar])

De Prunus dulcis zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor schaduw, reinigen de lucht en zorgen voor diepte in je tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Amandelboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Hoogstam dikke Amandelboom Prunus dulcis online kopen kan. Of bekijk meer over de Beverboom (Magnolia sieboldii).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus dulcis (Hoogstam dikke Amandelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Hoogstam dikke Amandelboom gedijt het beste op een plekje met Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, wortels, tegelwerk, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Hoogstam dikke Amandelboom Prunus dulcis plant je het beste in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Met name in de bloeiperiode (Maart, April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In droge, warme zomers is het slim om regelmatig extra water toe te dienen.

Hoogstam dikke Amandelboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Prunus dulcis

De amandelboom (Prunus dulcis) behoort net als de perzik, nectarine, pruim, kers en abrikoos tot de steenvruchten.De amandelboom is een mooie struikvormige boom. Het blad lijkt heel veel op dat van de perzikboom. In maart zijn de bloemknoppen zo ver en begint de weelderige bloesem. De bloesem van de zoete soorten zijn wit/roze van kleur, de bloesem van de wat bittere soorten is geheel roze. Amandelbomen dragen vanaf eind augustus tot eind oktober amandelnoten. De Amandelboom is goed winterhard en hoeft niet snel van bescherming te worden voorzien. Een goede sierboom die ook nog eens zuidelijke vruchten geeft! Het is een oudere fruitboom van minimaal 12 jaar oud. Direct goede vruchtopbrengst en sterk in de groei direct na het planten. Bij het aanplanten Aanplantgrond gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand. Samenvatting van de kleur: roze, wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Belangrijk: deze Amandelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Beverboom (Magnolia sieboldii).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus dulcis [maandjaar]
Welke kleur heeft het blad van de Prunus dulcis?

De belangrijkste kleuren zijn roze, wit. Hij komt tot bloei in Maart, April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, grind, oude wortels, oude beplanting enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is de ideale standplaats voor de Hoogstam dikke Amandelboom?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Zon. De grond moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let ook goed op de schutting: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Houd ook rekening met verlies van bladeren en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Prunus dulcis Hoogstam dikke Amandelboom thuis laten leveren?

Je kunt een Hoogstam dikke Amandelboom moeiteloos en snel laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor en potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus dulcis aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame boomverzorger. Dankzij deze service kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, bekabeling, puin en grind, worteldoek, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie