Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

taxus-haag-taxus-media-hillii-bestellen-bezorgen

Taxus haag (Taxus media ‘Hillii’) online bestellen

De Taxus haag (Taxus media ‘Hillii’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijkingssite check je uitgebreide informatie over deze Taxus. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Groen, Rood. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 400 cm. Deze Taxus haag is te koop voor prijzen v.a. €6,95.

Naam boomTaxus haag (Taxus media ‘Hillii’)
Latijnse naamTaxus media Hillii
CategorieTaxus
Prijsindicatie€6,95
KleurGroen, Rood
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Taxus haag (Taxus media Hillii) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Taxus media ‘Hillii’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Taxus een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Taxus haag Taxus media Hillii online kopen kan. Of bekijk alles over de Coniferenhaag (Thuja plicata ‘Martin’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Taxus media Hillii (Taxus haag) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Taxus haag kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk ook goed aan bewatering, wortels, schaduw, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Taxus haag Taxus media Hillii kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers is het slim om de boom wat extra water te geven.

Taxus haag goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Taxus media ‘Hillii’

De taxushaag Taxus baccata ‘Hillii’ is de exclusieve haagconifeer onder de haagconiferen. De taxushaag Taxus baccata ‘Hillii’ groeit langzaam, maar kan tot 400cm hoog worden. De taxushaag Taxus baccata ‘Hillii’ groeit twee keer per jaar met frisse lichtgroene uitlopers en is goed te snoeien. In de herfst krijgt de taxushaag rode besjes. De taxushaag Taxus baccata ‘Hillii’ is zeer geschikt voor vormsnoei of als u een strakke, rechte, lage haag wilt.De Taxus baccata ‘Hillii’ gedijt het beste op goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon, halfschaduw of schaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 400 cm. De groeiwijze is Compact, Opgaand. De kleur van het blad is Groen, Rood. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond. Belangrijk: deze Taxus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Coniferenhaag (Thuja plicata ‘Martin’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormCompact, Opgaand
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Taxus media ‘Hillii’ april 2024
Wat is de kleur van de Taxus media Hillii?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Rood. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, grind, worteldoek, oude wortels enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond.

Welke standplaats kiezen voor de Taxus haag?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Kijk ook goed naar schaduwvorming en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Taxus media Hillii Taxus haag aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Taxus haag makkelijk en snel bij u thuis laten bezorgen. Online vind je meerdere varianten, hoogtes en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband of grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Taxus media Hillii aanbieding afgeleverd en aangeplant door een gespecialiseerde boomexpert. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, worteldoek, puin en grind, oude wortels, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie